Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Rabat: Dulgheru trece de o favorită, Bogdan iese din primul turRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Mai 2018

WTA Rabat: Dulgheru trece de o favorită, Bogdan iese din primul tur

Intrată pe tabloul principal al turneului WTA International Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem din postura de lucky loser, Alexandra Dulgheru a remontat o situație dificilă pentru ea în partida cu favorita numărul 4, unguroaica Timea Babos, locul 41 WTA, obținând de o manieră entuziasmantă calificarea în optimile de finală.

Condusă cu set și 5-4, Alexandra a rezistat și a făcut hold-ul ce o menținea în meci, apoi și-a asigurat pe propriul serviciu intrarea într-un tiebreak pe care l-a câștigat în prelungiri după ce a condus cu 5-2 și a anulat alte două mingi de meci la 5-6 și 6-7. Mai puternică în special la capitolul mental, Alexandra a folosit arma primului serviciu, al cărui randament a fost foarte bun 74%, precum și schimburile lungi de mingi în care s-a dovedit a fi superioară și a revenit de la 2-4 pentru a câștiga decisivul la 5. Meciul de aproape trei ore s-a încheiat cu scorul de 2-6, 7-6 (7), 7-5 în favoarea Alexandrei, care în turul secund o va avea ca adversară pe ucraineanca Katarina Zavatska, locul 260 WTA, posesoare a unui wild card.

Nu același succes l-a avut Ana Bogdan, locul 67 WTA, care a cedat în două seturi, scor 4-6, 1-6, partida disputată cu jucătoarea germană Laura Siegemund, locul 226 WTA. Revenită în circuit după o accidentare care a ținut-o departe de teren aproape un an, Siegemund a fost dezlănțuită în setul secund și a obligat-o pe sinăiancă să se mulțumească cu un singur punct de clasament și un cec în valoare de 1.925 USD.

Alte știri din Tenis de câmp