Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Eliminări pentru jucătoarele tricoloreRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Mar 2024

WTA Miami: Eliminări pentru jucătoarele tricolore

Ultimele două jucătoare rămase în cursă pe tablourile Miami Open presented by Itaú, turneu WTA1000 cu premii totale în valoare de 8.770.480 USD, au fost eliminate în cursul serii de luni.

Sorana Cîrstea, locul 24 WTA și favorită numărul 19 a tabloului de simplu, a fost învinsă de americanca Danielle Collins (53 WTA) cu scorul de 6-3, 6-2 în optimile de finală ale competiției. Sorana primește un cec în valoare de 101.000 USD și 120 de puncte de clasament, dar ținând cont că săptămâna aceasta avea de apărat 390 de puncte, ea coboară în clasamentul în timp real trei locuri.

În proba de dublu a turneului, Monica Niculescu și georgiana Oksana Kalashnikova au fost învinse în turul secund de perechea formată din Sofia Kenin/Bethanie Mattek-Sands (ambele SUA). Americancele s-au impus cu scorul de 6-3, 6-4, iar Monica și partenera sa primesc câte 120 de puncte de clasament și vor împărți un cec în valoare de 34.100 USD.

Alte știri din Tenis de câmp