Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA București: Cristian, singura speranță pentru semifinaleFlaviu Buboi / SportPictures.eu
15 Sep 2023

WTA București: Cristian, singura speranță pentru semifinale

Sferturile de finală s-au disputat astăzi pe terenurile Centrului Național de Tenis din Capitală, proba de simplu din cadrul Țiriac Foundation Trophy desemnându-și trei dintre cele patru jucătoare rămase în lupta pentru trofeu.

Anca Todoni (281 WTA) s-a oprit în această fază a competiției după ce a fost învinsă de favorita numărul 8, letona Darja Semenistaja (143 WTA), scor 7-6 (3), 6-4. La rândul său, Jaqueline Cristian (98 WTA), favorită numărul 3, a început jocul contra argentiniencei Maria Carle (173 WTA), dar la scorul de 5-5 în primul set partida s-a întrerupt și se va relua sâmbătă dimineață. Motivul întreruperii a fost că instalația de nocturnă nu putea acoperi întreaga suprafață a terenului.

În cazul victoriei, Jaqueline o va întâlni în semifinale pe australianca Astra Sharma (216 WTA). Cealaltă semifinală le va aduce față în față pe italianca Sara Errani (115 WTA), favorită numărul 4 a tabloului, și favorita numărul 8, letona Darja Semenistaja (143 WTA).

În proba de dublu, Alexandra Cadanțu-Ignatik și belgianca Marie Benoit au pierdut cu 6-3, 7-5 partida disputată contra favoritelor numărul 2, Irina Khromacheva (Rusia) și Valeriya Strakhova (Ucraina), iar Andreea Mitu și Fanny Stolar (Ungaria) au cedat cu 6-3, 6-4 jocul contra perechii italiene Angelica Moratelli/Camilla Rosatello.

Alte știri din Tenis de câmp