Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
România s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup
14 Apr 2024

România s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup

Performanţă extraordinară a tricolorelor în Billie Jean King Cup, echipa României revenind de la 0-2 la general cu Ucraina și impunându-se cu 3-2, ceea ce a adus calificarea la turneul final al competiției, care va avea loc la Sevilla.

Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a adus calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup, impunându-se în ultimul meci al întâlnirii cu Ucraina de la Fernandina Beach (SUA). După ce în prima zi a întâlniri scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina, a doua zi a fost fără greşeală pentru tricolore, care au câştigat toate cele trei meciuri. La dublu, Bogdan şi Cristian au învins cu 6-2, 7-6 echipa Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok.

Tot sâmbătă, Ana Bogdan a învins-o pe Elina Svitolina, scor 6-4, 4-6, 6-3, iar Jaqueline Cristian a învins-o pe Lesia Tsurenko, 2-6, 6-4, 6-4.

În prima zi a întâlnirii, vineri, scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina: Ana Bogdan a fost învinsă de Lesia Tsurenko, scor 3-6, 6-2, 6-0, iar Jaqueline Cristian a fost învinsă de Elina Svitolina, scor 6-3, 7-5.

 

sursa: frt.ro

 

Alte știri din Tenis de câmp