Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BJK Cup: România merge în barajul de calificare pentru turneul finalFlaviu Buboi / SportPictures.eu
11 Nov 2023

BJK Cup: România merge în barajul de calificare pentru turneul final

Echipa feminină de tenis a României a învins formaţia Serbiei cu scorul de 3-0 în play-off-ul pentru Grupa Mondială a Billie Jean King Cup.

După o primă zi perfectă, cu victorii în minim de seturi în primele două meciuri de simplu, Jaqueline Cristian (98 WTA) a avut parte de un meci foarte strâns contra tinerei de 18 ani Lola Radivojevic (276 WTA) pe care a întrecut-o cu scorul de 7-5, 4-6, 7-5. Setul decisiv a fost unul dramatic, Jaqueline salvând o minge de 2-5 pentru a servi apoi pentru meci la 5-3. În fața propriilor suporteri, sârboaica a revenit folosind din plin avantajul unui serviciu puternic, dar tocmai această armă a trădat-o la 6-5 pentru compatrioata noastră.

Cu această victorie, România a câștigat meciul cu Serbia și va evolua în primăvara anului viitor în barajul de calificare pentru turneul final al competiţiei, în timp ce Serbia va juca în Grupa I.

Alte știri din Tenis de câmp