Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA București: Fără românce în finala de simpluFlaviu Buboi / SportPictures.eu
16 Sep 2023

WTA București: Fără românce în finala de simplu

Finala Țiriac Foundation Trophy, turneu de categoria WTA125, challenger în circuitul feminin dotat cu premii totale în valoare de 115.000 USD, se va disputa între italianca Sara Errani (115 WTA), favorită numărul 4, și australianca Astra Sharma (216 WTA).

Pe terenurile Centrului Național de Tenis din Capitală, Jaqueline Cristian (98 WTA), favorită numărul 3, a câștigat în prima parte a zilei jocul contra argentiniencei Maria Carle (173 WTA) întrerupt aseară la scorul de 5-5. Compatrioata noastră a obținut primul set la tiebreak și s-a întrebuințat destul de mult pentru a închide jocul după actul secund. Câștigătoare cu 7-6 (4), 6-4, Jaqueline a fost obligată să joace în cursul după-amiezei partida din semifinale contra Astrei Sharma, a revenit după ce a fost condusă la seturi, dar a cedat în decisiv plătind tribut oboselii. După 6-2, 2-6, 6-2, Sharma a avansat în finala de mâine și lasă România fără nicio finalistă și în proba de simplu.

Alte știri din Tenis de câmp