Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Cornea, surpriza zileiSportPictures.eu
19 Ian 2024

Australian Open: Cornea, surpriza zilei

Victor Vlad Cornea reușește performanța carierei avansând în premieră în turul secund al unui turneu de mare șlem. După prezențe sezonul trecut pe tabloul principal la Roland Garros și US Open, Cornea a prins ca „alternate” tabloul principal de la Melbourne alături de indianul Sriram Balaji Narayanaswamy și a profitat de șansa oferită.

Alături de partenerul său, Cornea s-a impus după o oră de joc cu scorul de 6-3, 6-4 în fața perechii italiene Matteo Arnaldi/Andrea Pellegrino în primul tur al probei de dublu. Misiunea din turul secund va fi mult mai complicată, cei doi urmând a-i întâlni pe favoriții nr. 10, Marcelo Arevalo (El Salvador) și Mate Pavic (Croația).

În proba similară feminină, Sorana Cîrstea și croata Donna Vekic au pierdut cu 6-2, 7-5 meciul contra favoritelor nr. 9, Demi Schuurs (Olanda) și Luisa Stefani (Brazilia), iar Monica Niculescu și Ingrid Martins (Brazilia), favorite nr. 15, au cedat cu 6-3, 6-1 întâlnirea cu italiencele Sara Errani și Jasmine Paolini.

Intrate în turul secund, Ana Bogdan și Rebeka Masarova (Spania) au fost învinse cu 6-3, 6-1 de perechea cap de serie numărul 6 Desirae Krawczyk (SUA)/Ena Shibahara (Japonia).

Alte știri din Tenis de câmp