Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
S-au tras la sorți meciurile din play off-ul Grupei Mondiale a BJKC, dintre Serbia și România
09 Nov 2023

S-au tras la sorți meciurile din play off-ul Grupei Mondiale a BJKC, dintre Serbia și România

România și Serbia se vor întâlni în play off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, la Kraljevo, astăzi fiind făcută tragerea la sorți a meciurilor de vineri și sâmbătă.

Întâlnirea va începe vineri, 10 noiembrie, de la ora 15, cu partida dintre Gabriela Ruse (26 de ani, 125 WTA) și Mia Ristic (17 ani, 353 WTA), cele două jucătoare neîntâlnindu-se până acum în circuitul WTA. Gabi are un moral foarte bun după ce a disputat finala turneului WTA 250 de la Cluj Napoca, Transylvania Open, în timp ce Ristic încă nu a disputat un turneu WTA în carieră, evoluând exclusiv în circuitul ITF.

Al doilea meci al duelului dintre România și Serbia le va opune pe Jaqueline Cristian (25 de ani, 98 WTA) și Aleksandra Krunic (30 de ani, 689 WTA). Ele s-a întâlnit de două ori până acum, în 2021, fiecare câștigând un meci.

Sâmbătă, în a doua zi de întreceri, de la ora 12, Jaqueline Cristian o va înfrunta pe Mia Ristic în prima partidă, apoi Gabi Ruse va juca cu Aleksandra Krunic contra Ruse.

Meciul de dublu va fi ultimul al zilei, jucătoarele nominalizate fiind Monica Niculescu și Irina Bara, respectiv Natalja Stevanovic și Katarina Kozarov.

Așadar, programul meciurilor este următorul:

Vineri, 10 noiembrie, ora 15:00

Gabriela Ruse - Mia Ristic
Jaqueline Cristian - Aleksandra Krunic

Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 12:00

Jaqueline Cristian - Mia Ristic
Gabriela Ruse - Aleksandra Krunic
Irina Bara, Monica Niculescu - Kozarov, Stevanovic

Partida dintre Serbia și România va fi transmisă pe: Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport.

România și Serbia s-au mai înfruntat de trei ori până acum, scorul fiind favorabil, 2-1, gazdelor de acum, care care s-au impus în 2007 și 2008, "tricolorele" câștigând în 2014, la București, scor 4-1.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp