Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Acapulco: Doar Buzărnescu avansează în turul secundMarian Burlacu / SportPictures.eu
27 Feb 2019

WTA Acapulco: Doar Buzărnescu avansează în turul secund

În turul secund al probei de simplu a Abierto Mexicano TELCEL, turneu WTA International cu premii în valoare de 250.000 USD, va evolua o singură româncă, Mihaela Buzărnescu obținând noaptea trecută biletele pentru optimile de finală după ce a trecut de Daria Gavrilova.

Ambele jucătoare fiind aflate într-o perioadă mai puțin fastă a carierei lor, Mihaela cu o serie de 10 înfrângeri, iar australianca clasată pe locul 48 WTA cu șase înfrângeri consecutive, partida avea un caracter aparte pentru câștigătoarea ei, putând reprezenta intrarea pe o traiectorie ascendentă. Din fericire pentru compatrioata noastră clasată pe poziția 31 în ierarhia tenisului feminin, succesul i-a surâs după o oră și 27 de minute, scorul de 6-4, 6-2 dând speranțe pentru un parcurs bun în turneul mexican. Misiunea ei este una dificilă, urmând ca în optimi să o întâlnească pe canadianca de origine română Bianca Andreescu, locul 71 WTA, cea care vine după opt succesuri consecutive.

Din păcate, Irina Bara nu a putut continua parcursul bun din calificări și pe tabloul principal, compatrioata noastră clasată pe poziția 177 WTA fiind învinsă cu 0-6, 2-6 de brazilianca Beatriz Haddad Maia, locul 172 WTA. Irina primește un total de 19 puncte de clasament și un cec în valoare de 2.100 USD.

Alte știri din Tenis de câmp