Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Viitorul și CS U Craiova, victorii în amicaleStefan Ciocan / SportPictures.eu
15 Ian 2017

Viitorul și CS U Craiova, victorii în amicale

Pe măsură ce se avansează în pregătirea de iarnă încep să apară meciurile de pregătire. Readaptarea cu balonul după antrenamentele fizice nu a fost o problemă cu jucătorii de la Viitorul și CS U Craiova, ambele echipe înregistrând victorii în partidele disputate ieri.

În stagiul de pregătire din Cipru, elevii lui Gheorghe Hagi au jucat împotriva formaţiei din liga secundă cipriotă Thoi Lakatamias de care au dispus cu 8-0 (3-0), golurile fiind înscrise de Cruceru, Hodorogea, Cioablă, Cicâldău, Răzvan Marin, Purece și Gabriel Iancu (2). Marți este programat al doilea meci al stagiului contra altei echipe cipriote, Ermis Aradippou, clasată pe locul 6 în prima divizie din Insula Afroditei la care evoluează românii Benga și Sîrghi.

În Malta, după egalul 1-1 cu Fortuna Dusseldorf, C SU Craiova a obținut ieri o victorie la limită, 2-1 (2-0), în disputa cu St. Gallen, elvețienii clasați pe locul 6 în prima divizie a Țării Cantoanelor, golurile fiind înscrise de Andrei Ivan și Măzărache. Miercuri, elevii lui Gheorghe Mulțescu au programat al treilea meci al stagiului contra echipei locale Hibernians.

Astăzi FC Botoșani a debutat cu stângul în cantonamentul din Turcia, echipa pregătită de Leo Grozavu fiind învinsă cu 3-0 (1-0) de albanezii de la KS Luftetari Gjirokaster, locul 5 în Super Liga sqipetară.

Alte știri din Fotbal