Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Naționala U23 României, șanse sub Coreea de Sud și Noua Zeelandă la TokyoSorin Pană / SportPictures.eu
09 Iul 2021

Naționala U23 României, șanse sub Coreea de Sud și Noua Zeelandă la Tokyo

Șansele României de a avea rezultate bune în turneul de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice au scăzut considerabil odată cu anunțarea lotului care va face deplasarea la Tokyo, conform experților. Fără Ianis Hagi sau Dennis Man, echipa României va juca împotriva Noii Zeelande, Coreei de Sud și reprezentativei Honduras în grupe, două dintre ele mergând mai departe în competiție.

Dacă înainte de tragerea la sorți și, mai ales, înaintea dezvăluirii loturilor, România era cotată cu prima șansă (cotă 21.0 să câștige turneul) dintre cele patru componente ale grupei, situația s-a schimbat dramatic între timp. Bookmakerii Betfair îi oferă României aceeași șansă ca Arabiei Saudite (67.0) să câștige turneul, doar Africa de Sud și Honduras fiind cotate mai slab, în condițiile unei grupe accesibile. Adversarele directe din această fază au acum șanse mai mari de a ajunge în faza eliminatorie, cu Noua Zeelandă (cotă 51.0 să câștige turneul) și Coreea de Sud (34.0) favorite la calificare.

România va avea în componența echipei un mix de jucători cu experiență la nivel internațional, printre care Andrei Ciobanu, Alex Pașcanu, Radu Boboc sau Tudor Băluță, și tineri fără multe meciuri în picioare la echipele naționale. Andrei Radu, Cristian Manea, Alexandru Cicâldău, George Pușcaș, precum și Hagi sau Man, jucători cheie în calificarea la Jocurile Olimpice, vor lipsi din selecționata lui Mirel Rădoi. În aceste condiții, George Ganea este principalul vârf de atac al României, el fiind și favorit pentru a deveni golgheterul echipei conform Betfair (cotă 1.91).

Cote pentru Turneul Olimpic de fotbal masculin – Tokyo 2020

  • Spania – 3.6
  • Franța – 4.5
  • Brazilia – 6.0
  • Germania – 7.0
  • Argentina – 9.5
  • Egipt – 12.0
  • Japonia – 15.0
  • Mexic – 15.0
  • ...
  • România – 67.0

Celelalte trei echipe europene calificate la turneul olimpic, Spania (3.6), Franța (4.5) și Germania (6.0), rămân favorite pentru câștigarea competiției, alături de Brazilia (6.0) și Argentina (9.5), reprezentantele Americii de Sud.

Delegația României este așteptată să câștige în jur de 5-6 medalii conform cotelor Betfair, care oferă șanse mai mari ca numărul să fie mai mare de 5 (cotă 1.66) decât mai mic de 6 (cotă 2.10). În ce privește medaliile de aur, România este așteptată să câștige în jur de două titluri olimpice – cota Betfair pentru sub 3 medalii este 1.61, iar cea pentru peste 2 medalii este 2.20.

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri