Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Rivaldo: „Un transfer într-un campionat de top ar fi crucial pentru dezvoltarea lui Ianis Hagi”
14 Mai 2021

Rivaldo: „Un transfer într-un campionat de top ar fi crucial pentru dezvoltarea lui Ianis Hagi”

În lumina potențialelor oferte de la Lazio sau Sevilla, Rivaldo îl sfătuiește pe Ianis Hagi să se transfere într-un campionat mai puternic dacă are ocazia, într-un interviu Betfair. Fostul Balon de Aur spune că dezvoltarea lui Ianis într-un campionat de top este crucială și consideră că CFR Cluj își poate apăra titlul din Liga 1.

Proaspăt campion în Scoția cu Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard, Ianis Hagi ar putea avea oportunitatea de a juca într-un campionat mai puternic sezonul viitor. Sevilla și Lazio sunt două dintre echipele despre care se spune că sunt interesate de român, iar Rivaldo e de părere că dacă interesul se concretizează, Hagi ar trebui să profite de șansa oferită.

„Cred că atunci când are o oportunitate de a ajunge într-un campionat mai puternic, ar trebui să profite de ea,” a spus Rivaldo pentru Betfair.

„A juca în Serie A sau La Liga este foarte diferit față de campionatul din Scoția și cu siguranță ar fi o șansă mare pentru el de a-și demonstra valoarea în vârful fotbalului mondial.”

„Hagi este un jucător foarte interesant, cu multe calități. Un transfer într-un campionat de top ar putea fi crucial pentru dezvoltarea sa ca jucător, iar acesta ar trebui să fie principalul său obiectiv, a evolua la cel mai înalt nivel într-unul din campionatele cele mai competitive. Este singura modalitate de a-ți testa limitele ca jucător,” a concluzionat fostul fotbalist brazilian.

Hagi a înscris în victoria lui Rangers contra lui Livingstone miercuri, ajungând la 7 reușite în campionat în acest sezon. Contractul său cu noua campioană a Scoției expiră abia în vara lui 2024, astfel încât suma de transfer a unei eventuale despărțiri de Rangers ar putea fi mare.

Rivaldo e de părere că CFR Cluj poate câștiga titlul în România, fiind cu ochii pe „lupta intensă” din Liga 1.

„Lucrurile sunt în continuare foarte deschise în Liga 1 și va fi cu siguranță o luptă intensă până la final. Cred că dominarea CFR Cluj poate continua, fiindcă este o echipă solidă și capabilă să-și apere titlul încă un sezon.”

 

Barcelona a pierdut o oportunitate grozavă pentru a câștiga La Liga

„Barcelona a reușit o revenire importantă în acest sezon din La Liga, însă când ocazia de a trece pe primul loc a venit, echipa nu a reușit să profite de ea. Acum sunt foarte mici șansele, dat fiind că Atletico și Real Madrid trebuie să piardă puncte în ultimele meciuri. A primi un gol în ultimele minute cu Levante, atunci când ar fi putut pune presiune pe rivale, a fost greșeala crucială. Acum, chiar dacă orice e posibil, este foarte dificil.”

„Cred totuși că trebuie să vedem și părțile pozitive din acest sezon în care nimeni nu a părut să creadă în șansele echipei din cauza perioadei de turbulență care a înconjurat clubul – un nou președinte, un nou antrenor etc. Chiar și cu titlul pierdut, Barcelona a câștigat Copa del Rey și a evoluat bine în a doua jumătate a sezonului, atunci când Ronald Koeman a găsit un sistem tactic 3-5-2, mai bun.”

Ronald Koeman merită să rămână la club

„A fost un sezon foarte dificil pentru club, cu multe schimbări în lot și chiar și o schimbare de președinte. Koeman a făcut o treabă solidă, oferind ocazii multor tinere talente în timp ce echipa a rămas competitivă, așa că eu consider că merită încrederea lui Joan Laporta pentru sezonul următor.”

„Cu toate problemele rezolvate, sezonul următor Barcelona ar trebui să aibă toate condițiile să se stabilizeze și să lupte pentru toate trofeele puse în joc, sub comanda lui Koeman. Cu posibilul transfer al lui Sergio Aguero și odată cu păstrarea lui Lionel Messi la club, sunt sigur că Barcelona va reveni repede acolo unde merită să fie – o echipă capabilă să învingă orice club și să câștige orice trofeu.”


Edinson Cavani este un atacant de top

„Prelungirea contractului lui Edinson Cavani la Manchester United ne arată din nou încrederea din partea clubului. Cavani a avut un început de sezon greu, întâmpinând dificultăți în adaptarea la fotbalul englez, dar acum este integrat perfect, în formă, și a înscris multe goluri în ultimele luni. Îmi place de el ca jucător și sunt sigur că va avea succes la United, așa cum a avut și la toate celelalte cluburi la care a jucat.”


Juventus trebuie să evite rușinea de la final de sezon

„Sezonul lui Juventus s-a transformat într-un coșmar odată cu pierderea titlului în Serie A pentru prima dată de mult timp, iar acum există și posibilitatea de a nu se califica în Champions League. Sigur că asta animă zvonurile și Cristiano Ronaldo ar trebui să plece de la club la finalul sezonului, dar cred că jucătorii și staff-ul trebuie să se concentreze pe a prinde top 4 pentru e evita o rușine mai mare.”

„Cristiano este de regulă un jucător decisiv, în ciuda vârstei sale, iar el încă poate să evolueze la cel mai înalt nivel la orice club european. Când joci la un asemenea nivel nu poți câștiga tot timpul, așa că portughezul va trebui să se gândească la viitorul lui atunci când se termină sezonul. Trebuie să decidă dacă încă mai crede în câștigarea Champions League cu Juventus sau dacă a se transfera la un alt club este opțiunea cea mai bună.”

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo


Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri