Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Dimitar Berbatov: „Admir ceea ce face România”
18 Mar 2021

Dimitar Berbatov: „Admir ceea ce face România”

Ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, consideră că România trebuie să aibă ca obiectiv locul doi în grupa de calificare pentru Cupa Mondială din 2022. Bulgarul spune că Germania este o forță prea puternică pentru a nu câștiga grupa.

„Cu excepția Germaniei, care va câștiga grupa, cred că celelalte echipe din jurul României sunt cam la același nivel,” a spus Berbatov pentru Betfair.

„România ar trebui să țintească locul secund, pentru că echipele rivale sunt de valoare similară. Germania este favorită clară în ciuda schimbărilor prin care trece, însă pentru celelalte echipe totul este în joc.”

 

Admir România pentru implicarea lui Rădoi și Mutu la naționale

Berbatov a vorbit și despre antrenorii tineri din fotbalul internațional, susținând faptul că ei trebuie să primească oportunități și să capete experiență devreme în carieră. Fostul fotbalist bulgar a remarcat România drept o țară în care acest lucru se întâmplă la nivelul echipelor naționale, acolo unde Mirel Rădoi și Adrian Mutu conduc selecționatele de seniori, respectiv sub 21 de ani.

„Eu susțin antrenorii tineri în totalitate. Viitorul începe acum și antrenorii tineri trebuie să primească oportunități de a lucra, pentru că pot aduce idei și metode noi de joc. Ei investesc timp în a găsi soluții și trebuie să li se acorde susținere și timp în ceea ce fac,” a spus bulgarul.

„Admir ceea ce face România din acest punct de vedere. Antrenorii tineri au oportunități la echipele naționale și este un mod bun de lucru. Sper să li se acorde timpul necesar pentru a lucra, a câștiga meciuri și a căpăta mai multă experiență. Când ești un fost jucător, cum sunt cazurile lui Mirel Rădoi și Adrian Mutu la echipa de seniori și cea U21, ai experiența ta anterioară, iar jucătorii te vor urma din instinct. Susțin în totalitate asta,” a concluzionat Berbatov.

 

Zlatan s-a întors în lotul Suediei

„Suedia l-a convocat din nou pe Zlatan Ibrahimovic, care are 39 de ani și a răspuns cu un Tweet în care a scris că <<Zeul s-a întors>>. Nu mă surprinde nimic aici. Știm cu toții ce crede Ibra despre sine și ce realizări a avut în carieră. Este golgheterul din toate timpurile pentru Suedia și sunt sigur că suedezii vor fi foarte fericiți că revine. Mă gândesc să mă întorc și eu pentru a ajuta Bulgaria în calificările pentru Cupa Mondială – este o glumă, desigur! Zlatan încă poate ajuta cu multe lucruri orice echipă și va fi interesant de urmărit impactul său asupra Suediei.”

 

Cristiano Ronaldo va căuta o provocare nouă

„Zvonurile sugerează că Cristiano Ronaldo s-ar putea întoarce la Real Madrid. El este mereu în căutarea unei provocări, însă de regulă provocări diferite, în căutarea lucrurilor pe care el sau oricine altcineva nu le-a mai făcut. Asta îl motivează. A se întoarce într-un mediu sigur, în care a mai fost, este o provocare, dar eu cred că își dorește ceva care să-l scoată din zona de confort, ceva care să-l provoace să arate cât de bun e. Poate că a se întoarce nu este ceva ce ar face, însă dacă s-ar întoarce ar fi grozav pentru Real Madrid. Cu toate acestea, întoarcerile la cluburi nu merg întotdeauna bine.”

„Numele său este uriaș și poate fi o mutare bună de PR pentru orice club, care apoi poate atrage mulți jucători talentați. Când ne uităm însă la tineri, Mbappe este deja pe drumul de a deveni o vedetă uriașă și nu cred că are nevoie de o motivație suplimentară, precum urmatul lui Ronaldo. Este deja un jucător mare și va deveni unul dintre adevărații jucători grozavi, în opinia mea.”

 

Accidentările lui Hazard sunt un mister

„Pentru mine acesta este unul dintre cele mai mari mistere din fotbal. Nu înțeleg cum poți ajunge de la a juca aproape meci de meci la Chelsea, înscriind goluri și asigurând pase decisive în Premier League, unde se joacă dur, la Real Madrid unde să fie accidentat majoritatea timpului. Este un coșmar. Este ceva ce nu înțeleg. Când ești la un club mare precum Real Madrid și cei de acolo nu știu ce se întâmplă cu tine este un mister.”

„Hazard este la unul dintre cele mai mari cluburi din lume și sunt sigur că are parte de o echipă medicală dintre cele mai bune. Să fie accidentat în continuu înseamnă că ceva nu este bine și îmi pare rău pentru el. Sunt sigur că trece prin vremuri grele. Probabil încearcă să rămână optimist, însă după atâtea accidentări ajungi într-un punct când ți-e greu să mai poți face față. Este un coșmar pentru el.”

 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, vizitați www.betfair.com/berbatov

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri