Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Berbatov, cu ochii pe românii de la Ludogoreț
19 Aug 2021

Berbatov, cu ochii pe românii de la Ludogoreț

Ambasadorul Betfair Dimitar Berbatov a analizat situația românilor de la Ludogoreț Razgrad, unde Claudiu Keșeru încă nu a debutat în noul sezon de primă ligă bulgară.  “E nedrept ce i se întâmplă!”, spune Berbatov.  Fostul atacant al lui Manchester United a vorbit și despre Cosmin Moți, Directorul Sportiv al campioanei Bulgariei, dar și despre Dorin Rotariu, aflat la prima sa experiență la Ludogoreț.

Am citit că Keșeru are unele probleme cu antrenorul și acesta pare a fi motivul pentru care se antrenează cu echipa a doua. Este o situație ciudată pentru că a înscris atât de multe goluri pentru ei și e acolo de atât de mult timp. În acest moment, cred că este un pic nedrept și nu consider că obține respectul pe care îl merită, așa că sper că vor rezolva această problemă și va putea începe din nou să joace pentru prima echipă. Încă poate înscrie goluri pentru Ludogoreț. Pentru un jucător care a fost acolo și care a făcut atât de multe pentru club, trebuie să existe o altă modalitate de a rezolva orice tip de problemă. În ceea ce-l privește pe Rotariu, venirea lui la echipă ca nou jucător român este un lucru bun, deoarece predecesorii săi, Moți și Keșeru, au jucat acolo și au avut succes atâția ani, așa că el are baza și tradiția de la internaționalii români de acolo. Acestea fiind spuse, el încă trebuie să se dovedească. A avut un început decent de sezon marcând un gol, dar trebuie să mențină acest nivel și să joace bine, să ajute echipa și să înscrie goluri. Ludogoreț este o echipă grozavă din Bulgaria, care creează multe șanse, așa că vor exista o mulțime de oportunități pentru el.“, a explicat Dimitar Berbatov, Ambasador Betfair.

Berbatov a urmărit și trecerea lui Cosmin Moți de la jucător la Director Sportiv: „Eu cred că toată lumea se aștepta la această tranziție a lui Moți, deoarece este acolo, la club, de foarte mult timp. Putem spune că el este pe jumătate bulgar pentru că vorbește bine limba și toată lumea din club îl admiră. Cu experiența sa din teren, cunoașterea băieților și a clubului din interior, Cosmin va fi un mare ajutor pentru Ludogoreț. Sunt sigur că va învăța de la oamenii din jurul său care au experiență și în fiecare zi va deveni din ce în ce mai bun la ceea ce face.”, a declarat fostul internațional bulgar.

Berbatov e atent și la situația delicată de la fostul său club Tottenam Hotspur, unde Harry Kane forțează o mutare la Manchester City: “Știu că este o situație foarte dificilă, dar chiar și cu tot ce se întâmplă aș vrea să-l văd jucând. Cel puțin așa ar putea ajuta echipa. Dacă nu se implică în niciun meci, atunci cred că avem o problemă. Am citit și știrile despre o presupusă promisiune încălcată între Kane și Daniel Levy. Singurele persoane care cunosc adevărata poveste sunt Harry Kane, agentul său și Daniel Levy. Dacă au vorbit la sfârșitul sezonului trecut și au avut un acord care a fost rupt, nu este o situație grozavă. Am fost și eu în asemenea circumstanțe și tot ce pot să spun este că ar fi trebuit să se aștepte și să anticipeze ceea ce urma să i se întâmple. Echipa lui Kane nu ar fi trebuit să fie atât de naivă în acest caz, deoarece în fotbal vorbim despre afaceri. Singurul scenariu pe care îl văd și care va rezolva situația este ca City să îi ofere lui Daniel Levy ceea ce dorește. Vor fi emoții până în ultimul minut al perioadei de transferuri. Dacă se va ajunge până la data-limită, nu va fi bine pentru nimeni. Nu este calea corectă de a face afaceri. Uitați-vă la modul în care City a reglat înțelegerea cu Aston Villa pentru Jack Grealish, transfer de 100 de milioane de lire sterline, iar nimeni nu a ofensat și jucătorul a avut șansa să se pregătească.”

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, vizitați www.betfair.com/berbatov

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri