Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Rivaldo merge pe mâna CFR-ului în lupta pentru titlu și spune că Viitorul va reveni în top
16 Apr 2021

Rivaldo merge pe mâna CFR-ului în lupta pentru titlu și spune că Viitorul va reveni în top

Fostul campion mondial, Rivaldo, crede că lupta pentru titlu din România este una entuziasmantă și că CFR Cluj se va impune, în ciuda faptului că este a doua favorită.

Rivaldo a vorbit pentru Betfair despre play-off-ul Ligii 1, spunând și că Viitorul va reveni în top 6 sezonul viitor, după două campanii mai slabe. FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt singurele pretendente reale la titlu, iar Rivaldo este conștient că oricare dintre ele poate deveni campioană:

„Formatul play-off-ului le ajută pe echipele care trebuie să recupereze puncte. Sunt 10 meciuri în plus de jucat, deci două meciuri cu fiecare rivală, așa că ele trebuie să se concentreze tare acum pentru că partidele vor decide în mai mare măsură cine devine campioană,” a spus Rivaldo. „Cred că CFR Cluj este favorită după ce a reușit să câștige și sezoanele precedente. FCSB și chiar și Craiova sunt în luptă și mă aștept la un play-off entuziasmant pentru a determina echipa campioană, dar Cluj este favorita în opinia mea.”

Cote pentru câștigarea Ligii 1:

  • FCSB – 1.83

  • CFR Cluj – 2.30

  • Universitatea Craiova – 6.5

Despre situația de la Viitorul, acolo unde fiul său a jucat până la finalul sezonului viitor, Rivaldo spune că Gheorghe Hagi nu trebuie să îngrijoreze: „Rezultatele slabe fac parte din fotbal și lucrurile nu decurg mereu conform planului. În cazul lui Viitorul vorbim despre un club tânăr, care mizează pe jucători tineri, așa că este firesc ca lucrurile să nu meargă bine uneori,” a spus brazilianul.

„Nu ar trebui să se îngrijoreze prea tare, fiindcă structura clubului este foarte bună și nu este nevoie de o schimbare radicală doar din cauză că două sezoane lucrurile nu au mers bine. Hagi știe asta și dacă va merge pe același drum echipa va reveni și va lupta pentru un loc în top 6 sezonul viitor. Pentru moment, Viitorul trebuie să evite retrogradarea, însă nu cred că va fi prea dificil,” a concluzionat Rivaldo pentru Betfair.

 

Rivaldo a vorbit și despre fazele finale ale Champions League și despre situația lui Jose Mourinho de la Tottenham:

„După sferturile de finală Champions League mai sunt doar patru echipe rămase în joc iar Manchester City este favorită conform cotelor Betfair (2.25), însă eu aș pune și pe PSG (4.33) la același nivel. Pentru mine aceste echipe sunt într-o poziție mai bună de a câștiga competiția în acest sezon, ceea ce înseamnă că vom avea o semifinală nebună.”

„Echipa franceză a jucat bine în acest sezon al competiției, cu acest atac extrem de puternic format din Neymar, Mbappe și Di Maria. Pep Guardiola își dorește să câștige Champions League din nou, în sfârșit, însă nu cred că îi va fi ușor, fiindcă atât PSG cât și cealaltă potențială finalistă este greu de dominat.”

Real Madrid are prima șansă cu Chelsea

„În cealaltă semifinală o văd pe Real Madrid ușoară favorită la a ajunge în finală, fiindcă are un lot solid și foarte experimentat, jucători care tind să joace mai bine în aceste meciuri decisive – niște specialiști la așa ceva în ultimul deceniu. Chelsea are la rândul ei punctele ei forte și nu trebuie pierdută din vedere, dar cred că Madrid are la dispoziție condițiile necesare pentru a ajunge într-o nouă finală.”

„Criticile la adresa lui Zidane pe care le-am văzut în presă la mijlocul sezonului par să se fi risipit după ce răspuns bun a avut echipa pe teren. În acest moment Real Madrid luptă pentru titlu în La Liga și are acest parcurs bun în Champions League, contrând toate comentariile despre o posibilă neîncredere între Zidane și club și jucători. Antrenorul și întregul lot trebuie felicitați pentru felul în care au redresat situația.”

Cote pentru câștigarea Champions League:

  • Man City – 2.25

  • PSG – 4.33

  • Real Madrid – 4.50

  • Chelsea – 5.00

Cvadrupla este încă posibilă pentru Man City, o echipă grozavă

„Echipa lui Guardiola are un sezon foarte bun și ar putea câștiga patru trofee – Cupa Ligii Angliei, Cupa Angliei, Premier League și Champions League. Calitatea jucătorilor, alături de experiența managerului, îi permite să viseze la o asemenea realizare fără precedent în fotbalul englez, dar toate cluburile care îi stau în cale vor fi dificil de învins. Champions League ar putea să fie hopul cel mai greu. PSG va reprezenta on provocare mare în semifinale – este finalista de anul trecut și deja a eliminat pe Barcelona și Bayern Munchen în acest sezon.”

Investițiile de la Tottenham ar fi trebuit să ducă la un sezon mai bun

„Jose Mourinho are parte de un sezon dificil la Spurs după o investiție importantă făcută la începutul sezonului. Așteptările de a se lupta pentru titlu sau cel puțin un top 4 sunt puse la grea încercare acum.”

„Din acest motiv, cred că ar fi o surpriză negativă pentru fani și conducere dacă ratează top 4, fiindcă managerul a avut condiții foarte bune pentru a avea rezultate mai bune. Dacă lucrurile nu se vor termina cu bine, Mourinho trebuie să se gândească la ce decizii are de luat dacă rămâne la club și sezonul următor. Da, Premier League este campionatul cel mai greu din Europa din cauză că multe echipe luptă pentru același obiectiv, însă chiar și așa, ratarea lor nu arată bine.”

„Zvonurile spun că Harry Kane ar putea pleca de la club în cazul în care nu va juca în Champions League sezonul viitor. Sincer, eu cred că atacantul englez ar trebui să caute o nouă provocare la un club mai mare și mai constant care i-ar putea garanta prezența în Champions League, precum și titluri.”

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri