Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Rivaldo îl apără pe Șovre: „Gestul nu ar trebui să fie interpretat negativ”
09 Apr 2021

Rivaldo îl apără pe Șovre: „Gestul nu ar trebui să fie interpretat negativ”

Rivaldo i-a luat apărarea lui Octavian Șovre și consideră că reacția la gestul tușierului de la finalul meciului dintre Manchester City și Borussia Dortmund a fost exagerată, spunând că acesta nu ar fi trebuit să fie interpretat deloc negativ.

Fostul câștigător al Balonului de Aur crede că autograful cerut de Șovre lui Erling Haaland poate fi interpretat ca un act de modestie și nu l-ar fi considerat greșit nici în cazul în care ar fi profitat personal de pe urma lui.

„Felul în care lumea a reacționat la poveste a fost complet nedrept,” a spus Rivaldo pentru Betfair. „Șovre a fost umil în atitudine, recunoscând valoarea unui talent atât de mare de tânăr și știind importanța unui asemenea autograf în scopul ajutării copiilor cu autism. Chiar și dacă ar fi cerut autograful pentru el sau pentru fiul său, de exemplu, tot nu aș vedea asta ca fiind o problemă. A fost un act de modestie care nu ar trebui să fie interpretat negativ.”

 

Sergio Aguero s-ar potrivi la Barcelona, alături de Lionel Messi

„Cred că venirea lui Sergio Aguero la Barcelona ar fi o opțiune de luat în seamă. Este un jucător grozav cu o poveste superbă în fotbalul englez. Cred că în La Liga ar avea mai mult spațiu și ar putea forma un parteneriat frumos cu Lionel Messi în cazul în care acesta va rămâne la club. Aguero a jucat deja în Spania la Atletico Madrid, așa că nu ar trebui să aibă probleme de adaptare.”

 

Transferul lui Haaland la Barcelona ar fi riscant

„Un transfer al lui Erling Haaland la Barcelona ar fi întotdeauna o mutare riscantă datorită sumelor în cauză. Haaland este, alături de Kylian Mbappe, unul dintre cei mai doriți jucători din lume, așa că Barcelona va înfrunta o competiție acerbă pentru a-l transfera și va trebui să cheltuiască foarte mulți bani pentru asta. Haaland este foarte talentat și mutarea ar putea să fie una strategică pentru Barcelona, în ciuda posibilității ca performanțele sale să scadă odată cu transferul într-un campionat nou.”

 

Mbappe s-ar potrivi perfect în fotbalul din Spania

„Kylian Mbappe a fost din nou decisiv în Champions League, marcând de două ori în victoria lui PSG la Munchen și nu văd cum am putea să ne îndoim de calitățile sale sau de faptul că este unul dintre cei mai doriți jucători din lume în clipa asta.”

„La PSG are parte de toate condițiile sportive și financiare pentru a cuceri cele mai importante titluri din lume, dar este normal ca el să se gândească și la o potențială nouă experiență într-un campionat mai competitiv. Cred că La Liga i s-ar potrivi perfect în acest sens.”

 

Neymar le-a răspuns criticilor săi pe teren

„Nu a fost o săptămână ușoară pentru Neymar după ce a fost eliminat din meciul din campionat în weekend, dar caracterul său de pe teren i-a permis să răspundă grozav, cu două pase de gol date în victoria lui PSG din Germania.”

„Uneori un jucător se poate încărca mai mult decât ar trebui, dar e ceva ce se întâmplă des în fotbal și cel mai important lucru este să nu fie afectat în meciurile următoare. Neymar nu a lăsat acest lucru să-l influențeze și acum poate să se concentreze spre a ajuta pe PSG cu un final de sezon bun.”

 

PSG nu are voie să joace cu Bayern așa cum a jucat în returul cu Barcelona

„Echipa franceză este acum într-o poziție puternică și poate merge mai departe în Champions League, dar trebuie să evite să pățească ce a pățit cu Barcelona în returul din runda anterioară. Avantajul lui PSG este acum mai mic, iar Bayern reprezintă un pericol imens.”

„Campioana Europei este o echipă grozavă care poate reveni oricând chiar și fără unele staruri ale lor, așa că PSG trebuie să fie foarte concentrată pe meciul retur și să nu repete evoluția ei slabă din returul cu Barcelona din Franța.”

 

Kevin De Bruyne încă are calitățile pentru a câștiga Balonul de Aur

„Într-o săptămână în care a contribuit cu un gol în victoria lui Manchester City cu Borussia Dortmund, Kevin de Bruyne și-a extins contractul cu clubul până în 2025. Belgianul are 29 de ani și încă se află într-o perioadă bună a carierei sale în care poate emite pretenții la titulatura de cel mai bun jucător din lume. Are calitățile necesare pentru asta, în special dat fiind că joacă la un club care concurează pentru victorie în toate competițiile.”

„Eu am câștigat Balonul de Aur la 27 de ani, dar alți jucători l-au câștigat și mai târziu. Messi sau Lewandowski au câștigat și după vârsta de 30 de ani, așa că sigur de Bruyne poate să fie printre favoriți la premiu în următoarele sezoane.”

 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri