Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Rivaldo: „Schimbările de la CFR Cluj sunt normale”
09 Iun 2021

Rivaldo: „Schimbările de la CFR Cluj sunt normale”

Într-un interviu exclusiv pentru România, Rivaldo a vorbit pentru Betfair despre schimbările prin care trece campioana Ligii 1, CFR Cluj, dar și despre șansele ca Rivaldinho să revină în România după primul său sezon complet în Polonia, la Cracovia.

Fostul Balon de Aur este de părere că schimbarea de antrenor și din lotul lui CFR Cluj sunt normale la un club care își dorește să continue să câștige titluri în România. CFR a anunțat de curând transferurile lui Jonathan Rodríguez de la FC Botoșani și Rachid Bouhenna de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Marius Șumudică a acceptat să preia postul de antrenor după plecarea lui Edi Iordănescu.

„Sunt sigur că schimbarea de antrenor și plecarea jucătorilor de la CFR Cluj a fost planificată. Rezultatele bune ale echipei au făcut ca ei să fie căutați și de alte cluburi, iar uneori asta duce la finalul unui ciclu și la începutul altuia. Este perfect normal,” a spus Rivaldo pentru Betfair.

„Sigur că dacă clubul reușește să-și păstreze niște jucători experimentați care să-i primească pe cei care vor veni, lucrurile vor fi mai ușoare în ce privește integrarea noilor jucători. Cei experimentați le vor transmite determinarea mai departe și îi vor învăța ce înseamnă să reprezinți un club care domină fotbalul din România de câțiva ani încoace și care vrea să o facă și în viitor.”

 

Rivaldinho este fericit în Polonia

Rivaldo a vorbit și despre fiul său la capătul unui prim sezon petrecut la Cracovia, în prima ligă poloneză. Atacantul de 26 de ani a marcat doar două goluri în cele 31 de apariții în acest sezon, însă va continua alături de echipă conform lui Rivaldo, care spune că Rivaldinho ține legătura cu foști colegi din Liga 1 și urmărește campionatul din România în continuare.

„Rivaldinho este fericit în Polonia, în ciuda unui prim sezon mai dificil. Clubul a pornit campionatul cu un deficit de 5 puncte, dar a reușit să se salveze de la retrogradare iar sezonul viitor va începe de la zero împreună cu toate celelalte echipe, încercând să evolueze mai bine.

„Fiul meu încă urmărește campionatul din România în mod regulat și ține legătura cu unii dintre foștii săi coechipieri de la Viitorul și Dinamo. A avut parte de o perioadă fericită în România, însă acum este concentrat pe evoluția sa din Polonia. Speră să aibă un nou sezon grozav și este încântat de structura de la club și de centrul de antrenament, așa că viitorul său apropiat este momentan legat de Cracovia,” a concluzionat Rivaldo.

 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Rivaldo, vizitați www.betfair.com/rivaldo

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri