Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
„Dumnezeule! Ce realizare extraordinară!” - Dimitar Berbatov despre Sheriff Tiraspol
27 Aug 2021

„Dumnezeule! Ce realizare extraordinară!” - Dimitar Berbatov despre Sheriff Tiraspol

Dimitar Berbatov a reacționat după calificarea echipei Sheriff Tiraspol în grupele Champions League, numind-o „o realizare extraordinară.” Bulgarul a spus într-un interviu exclusiv Betfair că echipele din estul Europei pot profita de pe urma prezenței în Europa Conference League, competiție despre care spune că „e bine că există”.

CFR Cluj va fi singura echipă românească prezentă în cele trei competiții inter-cluburi organizate de UEFA. Campioana României va participa în Europa Conference League după ce a ratat atât calificarea în grupele Champions League, cât și în grupele Europa League.

În urma tragerii la sorți de astăzi, CFR Cluj va juca în grupa D, în compania olandezilor de la AZ Alkmaar, echipei cehe Jablonec și echipei daneze Randers.

Pentru Berbatov însă, Sheriff Tiraspol a reprezentat cea mai mare surpriză europeană din rundele de Playoff. Sheriff a devenit prima reprezentantă a Moldovei în grupele competiției în care nicio echipă din România nu a mai participat din 2013 încoace.

„Sheriff s-a calificat în grupele Champions League, Dumnezeule! Ce realizare extraordinară! Echipa a reușit ceva minunat învingând pe Dinamo Zagreb în dublă manșă. Croații au mai fost în Champions League și au experiență multă, așa că este o realizare uriașă,” a spus Berbatov pentru Betfair.

„Fotbalul din Moldova nu se poate compara cu cel din marile ligi europene, așa că toată lumea va subestima echipa, însă calificarea în faza grupelor este o realizare mare pentru Sheriff.”

Sheriff Tiraspol va juca în grupa D a Champions League împotriva unor cluburi mari precum Inter, Real Madrid și Șahtior.

 

E bine că există Europa Conference League

„Noua competiție, Europa Conference League, a fost criticată de către unii, însă în opinia mea le oferă unor echipe oportunitatea de a juca la nivel european. Uneori, cu atâtea meciuri având loc acum, lucrurile devin ușor confuze, iar oamenii ajung să discute despre care este cel mai bun club și cel mai bun campionat, ceea ce face ca aceste competiții secundare să fie subestimate.”

„La finalul zilei, un turneu este un turneu și toată lumea e acolo pentru a-l câștiga. Oricine va câștiga Europa Conference League va fi foarte fericit. Pentru echipe precum cele din Europa de Est, care nu sunt calificate în Champions League sau Europa League, aceasta este o competiție bună pentru dezvoltare și acumulare de experiență. Din punctul meu de vedere este bine că există.”

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, vizitați https://betting.betfair.com/football/berbatov/

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri