Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
România, favorită la locul 2 în grupa de calificare la Cupa Mondială. Rivaldo: „E important să câștigați primul meci!”
24 Mar 2021

România, favorită la locul 2 în grupa de calificare la Cupa Mondială. Rivaldo: „E important să câștigați primul meci!”

România are a doua șansă din grupa ei de calificări la Cupa Mondială, însă un debut cu dreptul este important pentru a surclasa în final contracandidatele.

Echipa Națională a României începe joi o nouă campanie de calificare la Cupa Mondială, iar selecționata lui Mirel Rădoi are o șansă bună la ocuparea unuia dintre primele două poziții în grupa J. Conform bookmakerilor Betfair, România are a doua șansă la câștigarea grupei din care mai fac parte Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. Dacă Germania este mare favorită la ocuparea primului loc, echipa României este considerată de către specialiști mai puternică decât Islanda.

 

Cote pentru câștigarea grupei J / un loc în top 2 în grupa J

  • Germania – 1.08 / 1.04

  • România – 11.0 / 1.44

  • Islanda – 17.0 / 3.75

  • Macedonia de Nord – 34.0 / 7.5

  • Armenia – 101.0 / 13.0

  • Liechtenstein – 501.0 / 51.0


Parcursul României spre Cupa Mondială din 2022 începe mâine împotriva Macedoniei de Nord, un meci extrem de important conform spuselor ambasadorului Betfair, Rivaldo: „Mereu este important să începi cu dreptul și să câștigi primul meci.”

Un prim test cu adevărat dificil se anunță împotriva Germaniei în al doilea meci pe care România urmează să-l joace, duminică. „Împotriva Germaniei lucrurile vor fi mai dificile, dar o abordare tactică potrivită ar putea fi importantă pentru a acumula un punct, ceea ce ar fi foarte bine pentru România”, a spus Rivaldo.

Într-un clasament al favoritelor la câștigarea Cupei Mondiale, Germania ocupă locul al treilea (după Franța și Brazilia), având o cotă de 8.0, conform Betfair.

Armenia, considerată de către bookmakeri mai accesibilă chiar și decât Macedonia de Nord, va înfrunta selecționata României miercurea viitoare, în ultimul dintre cele trei meciuri ale acestei prime săptămâni de calificări. Cele două s-au întâlnit recent, în calificările pentru Cupa Mondială din 2018, România câștigând ambele meciuri (5-0 în deplasare, 1-0 acasă).

Clasarea pe locul 1 în grupă duce direct la Cupa Mondială, iar locul 2 ar duce echipa în faza de baraj pentru calificare, unde doisprezece selecționate se vor lupta pentru cele trei locuri care vor asigura prezența în Qatar. „Germania este favorită clară în ciuda schimbărilor prin care trece, însă pentru celelalte echipe totul este în joc”, spune și Dimitar Berbatov pentru Betfair.

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri