Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Bute vs DeGale: Ce șanse are românul să redevină campion mondial IBFMediafax Foto
27 Nov 2015

Bute vs DeGale: Ce șanse are românul să redevină campion mondial IBF

Lucian Bute va boxa, duminică, ora 04.00 (ora României), împotriva britanicului James DeGale, pentru recuperarea centurii IBF la categoria supermijlocie. Cei care cred într-o victorie a românului pot câștiga de cinci ori suma pariată la Stanleybet.

Lucian Bute, 35 ani, pornește cu șansa a doua în meciul de  la Videotron Centre din Quebec, astfel că la Stanleybet el are o cotă de peste patru ori mai mare față de cea a adversarului său. DeGale, 29 ani, a primit cotă de 1.16, Bute, 5.00, iar un egal, 25.0. Pe lângă cotele pentru câștigător, iubitorii sportului cu mănuși pot paria, pe stanleybet.ro, și pe numărul total de runde sau pe decizia arbitrilor (unanimă/majoritară) .

Ar putea fi ultimul meci important al carierei lui Bute și poate ultima sa șansă la recuperarea titlului pierdut, în 2012, în fața conaționalului lui DeGale, Carl Froch. De atunci, Bute a mai boxat de trei ori (2 victorii, 1 înfrângere), dar niciunul dintre meciuri nu a fost pentru un titlu mondial. DeGale are un stil asemănător cu al românului și nu ascunde că vrea să încerce un KO, în timp ce Bute este încrezător în experiența sa.

Cifrele celor doi: Bute (32 victorii/25 KO, 2 înfrângeri), DeGale (21 victorii/14 KO, 1 înfrângeri).

Alte știri din Pariuri