Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Încălzirea pentru EURO 2020 se face online
27 Nov 2019

Încălzirea pentru EURO 2020 se face online

UEFA focusează treptat atenția fanilor sportului cu balonul rotund asupra turneului final al Campionatului European din vara anului viitor implicându-i într-o competiție online de fotbal în care au șansa de a-și reprezenta țara în finala ce va avea loc pe 9 și 10 iulie la Londra. Turneul este o competiție de jocuri video efectuată folosind eFootball Pro Evolution Football 2020 (“PES 2020”) pentru consola Playstation 4 și este prima competiție de eFootball din lume de această anvergură în Echipa Națională. Accentul turneului se pune pe elementul "echipă", esența fotbalului. Pentru a reprezenta România, jucătorii trebuie să ia parte în Calificările Naționale în care trebuie să se înscrie pe site-ul dedicat competiției https://www.eeuro2020.com/romania

Competiția este deschisă pentru 55 țări, fiecare dintre acestea urmând a-și selecta echipele naționale formate de la 2 până la 4 jucători care să concureze în stagiul următor. După desemnarea componenței echipelor naționale în urma turneelor de calificare, vor avea loc calificările online pentru turneul final, care va avea loc în perioada martie - mai 2020. Țările concurente vor fi împărțite în zece grupe, fiecare țară urmând a juca două meciuri (unul contra unul) împotriva celorlalte țări din aceeași grupă și punctele din ambele meciuri vor fi adăugate la clasament.

Cele mai bune echipe se vor califica la finala UEFA eEURO 2020 din Londra care va stabili campionii UEFA eEURO 2020 și va avea loc pe 9 și 10 Iulie, între semifinalele și finala UEFA EURO 2020. Cele 16 țări vor fi extrase în patru grupe a câte patru, de unde cele mai bune două echipe din fiecare grupă merg mai departe. Meciurile din grupe vor fi o competiție doi contra doi, cei mai buni dintr-un meci. Meciurile din stagiul eliminatoriu vor fi o combinație de meciuri unul contra unul și doi contra doi, cel mai bun din trei, cu excepția finalei, care va fi cel mai bun din cinci.

În România au avut loc deja primele două turnee de calificare și s-au desemnat primii opt finaliști pentru play-off-ul din 15 decembrie, însă procesul de selecție nu este încheiat! Cei interesați mai au la dispoziție două turnee, vineri, 29 noiembrie și miercuri, 4 decembrie, și se pot înscrie pe pagina dedicată a competiției la https://www.eeuro2020.com/romania, acolo unde vor putea obține toate informațiile legate de concurs și pot citi regulamentul de desfășurare.

Alte știri din Alte sporturi