Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Decizia Comitetului pentru Situații de Urgență al FR Baschet din data de 20.03.20Mircea Roșca / SportPictures.eu
20 Mar 2020

Decizia Comitetului pentru Situații de Urgență al FR Baschet din data de 20.03.20

Federația Română de Baschet a centralizat și analizat toate opiniile și informațiile venite din partea cluburilor din LNBM și LNBF, si se bucură, în primul rând, de faptul ca în acest moment nu există niciun participant la activitatea baschetbalistică din România infectat cu noul coronavirus. Totodată, Federația Română de Baschet apreciază măsurile luate de majoritatea cluburilor pentru protejarea stării de sănătate, dar și a protecției sociale, a propriilor sportivi, antrenori, tehnicieni și specialiști.

Ținând cont de instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei și de prioritatea de protejare a starii de sanatate a tuturor participantilor la intrecerile baschetbalistice din tara noastra Comitetul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Federatiei Romane de Baschet, intrunit in sedinta extraordinara astazi, 20 martie 2020 a decis:

1. Prelungirea perioadei de suspendare a tuturor competitiilor oficiale de baschet organizate sub egida FRB/AJB/AMMB pana la incheierea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei.

2. Interzicerea tuturor antrenamentelor sportive colective pe durata starii de urgenta pe teritoriul Romaniei.

3. Amanarea Adunarii Generale Ordinare, convocata initial pentru data de 14 aprilie, pentru o data ulterioara, care va fi aprobata de Consiliul Director al FRB.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet