Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Cupa României: Constănțencele elimină deținătoarea trofeuluifrbaschet.ro
10 Mar 2024

Cupa României: Constănțencele elimină deținătoarea trofeului

Deținătoarea trofeului și gazda turneului FINAL 8 al Cupei României, Sepsi SIC Sf. Gheorghe, a suferit a doua înfrângere în fața celor de la CSM CSU Constanța și a părăsit competiția în semifinale. După ce și-au împărțit victoriile în campionat, cele două formații s-au reîntâlnit în Sepsi Arena și câștig de cauză a avut formația de pe litoral. Lideră al campionatului la finele sezonului regulat, CSM CSU Constanța a controlat jocul din această seară și a rezistat revirimentului din ultimul sfert al formației gazdă pentru a se impune cu 88:80.

În finala programată luni seară de la ora 19:00 și transmisă pe canalul Digi Sport, formația constănțeană va juca împotriva celor de la CSM Târgoviște, învingătoare fără dubii în fața liderului Ligii 1, CSM Alexandria.

 

Iată rezultatele înregistrate și progarul întâlnirilor

Sâmbătă, 9 martie

CSM Alexandria - CSM Târgu Mureș  78:69

CSM Târgoviște - Sportul Studențesc  108:38

Sepsi SIC Sf. Gheorghe - Agronomia București  107:52

Universitatea Cluj-Napoca - CSM CSU Constanța  45:76

Duminică, 10 martie

CSM Târgoviște - CSM Alexandria  81:54

CSM CSU Constanța - Sepsi SIC Sf. Gheorghe  88:80

Luni, 11 martie

Finala Cupei României

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe este deținătoarea trofeului, gruparea pregătită de antrenorul Zoran Mikes cucerind Cupa României, sezonul 2022-2023, după ce s-a impus în fața lui FCC UAV Arad cu scorul de 109:63 în finala disputată anul trecut tot în Sepsi Arena.

Alte știri din Baschet