Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Rapid a ratat calificarea în sezonul regulat al FIBA Europe Cup
06 Oct 2023

Rapid a ratat calificarea în sezonul regulat al FIBA Europe Cup

Gruparea bucureșteana s-a impus în primele două partide ale turneului de calificare de la Skopje (87-57 vs Rabotnicki Skopje și 69-65 vs Donar Groningen), astfel că ieri a jucat meciul decisiv pentru accederea in grupele FIBA Europe Cup contra celeilalte echipe neinvinse, BC Sabah (Azerbaijan). Alb-visiniii nu au mai repetat evolutiile bune din primele partide, astfel ca azerii s-au impus la o diferenta consistenta 90-71.

Astfel, Romania ramane cu doar doua reprezentante in FIBA Europe Cup 2023-2024, CSM CSU Oradea si BC CSU Sibiu.

Sibienii sunt repartizati in Grupa B, alaturi de Anwil Wloclawek (Polonia), Surne Bilbao Basket  (Spania) si Caledonia Gladiators (Scotia). In primul meci, BC CSU Sibiu va juca pe 18 octombrie, pe teren propriu, de la ora 19:00, impotriva britanicilor de la Caledonia Gladiators.

CSM CSU Oradea va juca in Grupa J, alaturi de Legia Varsovia (Polonia), Patrioti Levice (Slovacia) si Kataja Basket (Finlanda). Bihorenii vor debuta in competitie tot pe 18 octombrie de la ora 19:00, tot pe teren propriu, impotriva lui Patrioti Levice.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet