Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
DECATHLON prelungește parteneriatul cu NBA la nivel internațional
26 Oct 2023

DECATHLON prelungește parteneriatul cu NBA la nivel internațional

DECATHLON, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din lume, și National Basketball Association (NBA) extind parteneriatul actual de merchandising pe mai mulți ani,  oferindu-le fanilor din Africa, Asia, Europa, Orientul Mijlociu și America Latină o gamă mai largă de produse cu licența oficială NBA.

Comercializată în cadrul ofertei de produse pentru baschet a DECATHLON, colecția include ghete de baschet, îmbrăcăminte lifestyle în culorile NBA și ale francizelor NBA; de asemenea, colecția va cuprinde și accesorii și coșuri de baschet inscripționate cu sigla NBA, care vor fi vândute exclusiv în peste 1.700 de magazine DECATHLON și online. În sezoanele viitoare, colaborarea va include și seturi de echipamente pentru echipe, care pot fi personalizate pentru cluburile de baschet care permit echipelor să își personalizeze ținuta în culorile NBA.

„Reînnoirea și extinderea acestui parteneriat reprezintă dovada încrederii pe care NBA o are în produsele și expertiza DECATHLON”, a declarat Fabien Brosse, Chief Products and Sports Officer la DECATHLON. „DECATHLON și NBA împărtășesc aceeași pasiune pentru sport, indiferent de vârstă, nivel de experiență sau mediu de proveniență. Această colaborare reînnoită simbolizează cu certitudine angajamentul nostru de a încuraja oamenii să facă mișcare, bucurându-se de beneficiile sportului”.

„Această extindere a parteneriatului este urmarea firească a colaborării noastre cu NBA”, a declarat Jeremy Angelard, Basketball Leader la DECATHLON. „Suntem mândri să continuăm crearea de produse sportive de calitate, într-un mod mai responsabil, care îi vor încânta pe fanii și jucătorii de baschet și pe clienți totodată.”

„Suntem încântați să extindem colaborarea cu DECATHLON, după lansarea cu succes a gamei NBA DECATHLON în 2021”, a declarat Steve Griffiths ,Director General Parteneriate Mondiale în Europa și Orientul Mijlociu al NBA. „Ne dorim să oferim fanilor și jucătorilor o gamă mai largă de produse NBA, cu care să-și poată exprima pasiunea pentru baschet”.

Fanii pot urmări NBA pe Facebook, Instagram, X, și YouTube și pot descărca aplicația oficială a NBA pe iOS și Android pentru știri de ultimă oră, actualizări, scoruri, statusuri, programe, video-uri și altele.

 

De asemenea, Decathlon continuă strategia de extindere a rețelei de spații comerciale din România, prin inaugurarea pe 1 noiembrie a primului magazin în Arad, care urmează să fie situat în mall-ul AFI Arad. Odată cu noua deschidere, reţeaua naţională ajunge la 30 de unităţi de vânzare, dintre care 11 se regăsesc în zona de vest a țării.

Decathlon Arad dispune de o suprafaţă totală ce depășește 2.000 m2 și pune la dispoziția clienților peste 50.000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 50 de sporturi. Noua unitate va oferi o gamă extinsă de produse sportive, fiind cel mai mare magazin de profil din Arad.

„Ne bucurăm să inaugurăm singurul magazin Decathlon din Arad, o zonă cu o aglomerație urbană importantă și o cultură a sportului deja bine dezvoltată. Dorim să încurajăm toți oamenii să practice sport în mod regulat, indiferent de abilități sau venit, iar datele ne arată că oamenii din Arad sunt deschiși la acest stil de viață. Prin intermediul produselor noastre contribuim la crearea unor obiceiuri sănătoase în rândul comunității”, a declarat Alex Domșa, Director de expansiune Decathlon România.

„Magazinul Decathlon Arad va include toate produsele disponibile în unitățile din țară, reprezentând cel mai mare magazin de profil din oraș. Locuitorii din Arad vor putea regăsi toate serviciile Decathlon care creează o experiență unică de cumpărare și accesul rapid la echipamentele necesare pentru practicarea sporturilor iubite, toate într-un singur loc. Obiectivul nostru este să promovăm și să susținem un stil de viață sănătos și activ, pentru toate vârstele”, a completat Lorena Grigore, Director magazin Decathlon Arad.

Special pentru locuitorii din Arad, Decathlon organizează un eveniment în weekend-ul premergător deschiderii (28-29 octombrie), în parcurile Mihai Eminescu și Sfânta Maria, în care arădenii se pot familiariza cu produsele și pot face sport în cadrul unui activități susținute de retailer.

Mai mult, deschiderea magazinului va fi presărată cu momente artistice, de dans sau arte marțiale, urmând ca, a doua zi după deschidere, pasionații de fotbal să se bucure de o sesiune de semnături oferite de echipa de fotbal UTA Arad. Magazinul va funcționa în ziua deschiderii între orele 18:00 și 22:00, urmând ca ulterior să funcționeze după programul: luni – duminică (10:00-22:00).

Oferta de produse propusă de magazinul Decathlon Arad va fi completată de servicii adiționale, precum serviciul Atelier, care constă în repararea şi reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor, dar şi o zonă de personalizare a echipamentelor sportive. Unitatea din Arad va beneficia și de programele de buy-back și de produse resigilate, care constau în vânzarea, respectiv achiziționarea de produse recondiționate, la preț redus. De asemenea, clienții care vor apela la serviciile de comandă online vor putea ridica produsele și de la easybox sau prin Click & Collect, serviciul ce permite plasarea unei comenzi online și ridicarea coletului direct din magazin.                     

În plus, începând cu 3 noiembrie, Decathlon derulează o campanie națională de reduceri, cu peste 100 de articole disponibile la preț redus de care vor putea beneficia și locuitorii din Arad.

În afară de magazinele fizice, românii pot accesa articolele şi echipamentele sportive şi din magazinul online www.decathlon.ro. Vizitatorii sunt aşteptaţi în oricare dintre cele 30 de magazine Decathlon din România pentru a-şi cultiva pasiunea pentru sport şi a beneficia de produsele pe care compania le oferă iubitorilor de sport din ţara noastră.

Alte știri din Business sport