Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: S-au stabilit duelurile din play-offMihai Neacsu / SportPictures.eu
06 Apr 2024

LNBM: S-au stabilit duelurile din play-off

Ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 a risipit suspansul și în ce privește ultimele două echipe care vor accede în play-off.

CSM CSU Constanța s-a impus pe teren propriu în fața nou-promovatei CSM Corona Brașov, 97-84, iar Dinamo a confirmat forma bună din ultimele etape, trecând de BC CSU Sibiu, 95-89, astfel că ambele câștigătoare au obținut "biletele" pentru faza eliminatorie a campionatului.

Clasamentul final al sezonului regulat, pentru primele zece echipe din LNBM Getica 95 este următorul:

1. U-BT Cluj-Napoca     18/0     36
2. CSM CSU Oradea      14/4     32
3. CSO Voluntari            10/8     28
4. Rapid Bucuresti           9/9     27
5. FC Arges Pitesti          9/9     27
6. BC CSU Sibiu             7/11     25
7. CSM CSU Constanta  7/11   25
8. Dinamo Bucuresti       6/12    24
--------------------------------------
9. CSM Corona Brasov    5/13    23
10. CSM Targu Mures      5/13    23

Astfel, sezonul s-a încheiat pentru CSM Corona Brașov și CSM Târgu Mureș, în vreme ce restul de formații au format următoarele serii pentru primul tur de play-off:

U-BT Cluj-Napoca - Dinamo Bucuresti
CSM CSU Oradea - CSM CSU Constanta
CSO Voluntari - BC CSU Sibiu
Rapid Bucuresti - FC Arges Pitesti

Primul tur se dispurtă după sistemul "cel mai bun din cinci jocuri", cu primele două meciuri pe terenul echipei mai bine clasate, următoarele două - pe terenul echipei mai slab cotate. În cazul necesității unui meci decisiv, acesta se va disputa pe terenul echipei mai bine clasate.

Prima serie care debutează este CSM CSU Oradea - CSM CSU Constanța, pe 9 aprilie, în direct la Digi Sport. Datorită calificării în Final Four-ul ENBL, CSO Voluntari va disputa primele meciuri ale seriei cu BC CSU Sibiu pe 14 și 16 aprilie. Restul sferturilor de finală au programate primele jocuri din serie pe 10 aprilie.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet