Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
U-BT Cluj-Napoca se oprește în sferturile de finală ale BKT EuroCup
13 Mar 2024

U-BT Cluj-Napoca se oprește în sferturile de finală ale BKT EuroCup

10.000 de fani clujeni au umplut BTarena pentru a incuraja favoritii de la U-BT Cluj-Napoca in disputa cu echipa britanica London Lions. Din pacate, campionii Romaniei au cedat disputa, ratand calificarea in semifinalele competitiei.

Elevii lui Silvasan au deschis tabela, insa oaspetii au replicat prin doua "triple" si s-au instalat la conducere, pe care nu au mai cedat-o pana la finalul partidei. In ciuda incurajarilor necontenite din tribune, U-BT a parut ca simte emotiile pe care miza unei asemenea partide le poate aduce, ratand destul de multe oportunitati de a inscrie, atat de la distanta, cat si de sub panou.

De partea cealalta, englezii au parut neimpresionati de presiunea salii, reusind sa fie mai precisi in executii. Taylor, Morgan si Grantham au fost adevarate "guri de foc" de la distanta, in vreme ce Dekker si Sharma au dominat luptele de sub panouri. Campionii Romaniei i-au avut in forma azi pe Jones, Mejeris, Seeley si Mokoka, insa diferenta la reusitele de 3 puncte s-a dovedit covarsitoare. (6/25 U-BT vs 12/28 London Lions).

Scorul final a fost 91-79 in favoarea oaspetilor, care vor juca in semifinalele competitiei, dupa sistemul "cel mai bun din trei meciuri" contra invingatoarei din sfertul de finala Paris Basketball - Joventut Badalona.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet