Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Gimnastică
powered by Artimex
Campionatele Mondiale: Marian Drăgulescu, argint la sărituriDragoș Savu / Mediafax Foto
01 Nov 2015

Campionatele Mondiale: Marian Drăgulescu, argint la sărituri

Marian Drăgulescu a cucerit medalia de argint în proba de sărituri din cadrul Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică ediția 2015, clasându-se pe locul al doilea în finala desfășurată duminică la Glasgow, cu 15,400 puncte.

Medalia de aur a revenit nord-coreanului Ri Se-Gwang, cu 15,450 pct, iar cea de bronz americanului Donnell Whittenburg, cu 15,350 pct.

Aceasta este a doua medalie obținută de delegația României la competiția din Scoția, după bronzul câștigat de Larisa Iordache la individual compus feminin.

Marian Drăgulescu, retras din activitate după JO 2012 de la Londra, a revenit în competiție la începutul acestui an, cu dorința de a participa la Jocurile Olimpice 2016, iar performanța reușită la Glasgow îi asigură prezența la Rio de Janeiro, anul viitor.

La aproape 35 de ani (îi va împlini pe 18 decembrie), Drăgulescu este cel mai titrat gimnast român, având în palmares opt titluri de campion mondial și nouă titluri de campion continental.

La Jocurile Olimpice, el a cucerit o medalie de argint (la sol) și două de bronz (la sărituri și pe echipe), toate în 2004, la Atena.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Gimnastică