Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Gimnastică
powered by Artimex
CE: Golgotă prinde trei finale pe aparateMihaela Bobar / SportPictures.eu
13 Apr 2019

CE: Golgotă prinde trei finale pe aparate

La Szczecin, în Polonia, se dispută începând de miercuri Campionatele Europene individuale de gimnastică artistică.

În competiția masculină, Toma Roland Modoianu-Zseder a fost singurul reprezentant al României la individual compus și s-a clasat pe locul 67 dintr-un total de 80 de sportivi aliniați la start, 78 dintre ei terminând competiția.

La cal cu mânere, Ioan Cristian Bațagă a terminat pe locul 50 din 110 gimnaști înscriși, fiind acompaniat de Toma Roland Modoianu-Zseder pe locul 86, iar la sărituri Robert Gabriel Ghiuzan și Marian Drăgulescu au terminat pe locurile 20 și respectiv 21 din 38 de concurenți. Drăgulescu a fost cel mai bine clasat dintre cei patru români prezenți la concursul de la sol, terminând proba pe locul 26, în timp ce Andrei Vasile Muntean s-a clasat pe locul 63, Ghiuzan pe 79, iar Modoianu-Zseder pe 105 din 106 concurenți care au terminat concursul. În schimb, Modoianu-Zseder a avut o prestație la mai bună inele, locul 36, dar la paralele a încheiat pe locul 73, fiind singurul tricolor prezent în aceste probe. Bațaga a terminat pe 69, iar Modoianu-Zseder pe 96 în concursul de la bara fixă, astfel încât niciun gimnast român nu a prins finalele.

La feminin, la individual compus Denisa Golgotă a terminat calificările pe locul 9 și a prins finala de astăzi pe care a încheiat-o pe locul 17 din 24, Nica Ivănuș obținând locul 28 în calificări și fiind prima rezervă a finalei, în timp ce Carmen Ghiciuc a terminat pe 40.

La sărituri Golgotă a prins ultimul loc în finala de astăzi pe care a încheiat-o pe locul 6, tot de pe locul 8 obținând și calificarea în finalele de duminică de la bârnă și sol. La paralele ea a terminat calificările pe 29, probă la care Ivănuș a terminat pe 58, iar Ghiciuc pe 64. La bârnă Ghiciuc a terminat pe 16, iar Ivănuș pe 20, în timp ce la sol Ivănuș a încheiat pe 44 și Ghiciuc pe 76.

Alte știri din Gimnastică