Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Gimnastică
powered by Artimex
4 medalii pentru gimnastica aerobică românească la Campionatul Mondial de seniori din PortugaliaRăzvan Chirita / Mediafax Foto
04 Iun 2018

4 medalii pentru gimnastica aerobică românească la Campionatul Mondial de seniori din Portugalia

4 medalii au fost câștigate de sportivii români cu ocazia celei de-a XV-a ediții a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobica a seniorilor, competiție care a avut loc în perioada 1 – 3 iunie 2018 la Guimaraes, în Portugalia.

Grupul format din Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocșer, Marian Broței și Mihai Popa, dar și perechea mixtă Andreea Bogati și Dacian Barna, au adus României două medalii de argint, în timp ce dansul aerobic, compus din Sandra Dincă, Isabela Dumitrașcu, Mădălina Cioveie, Ioana Darie, Cristina Nedelcu, Steliana Stoenescu, Flavia Sentea și Denisa Ganea, s-a clasat pe treapta a treia a podiumului mondial.

În ierarhia pe echipe, România a terminat competiția mondială pe poziția a treia, fiind depăsită de echipele reprezentative ale Rusiei și Coreei de Sud.

Totodată, trio-ul format din Andreea Bogati, Marian Broței și Mihai Popa a ocupat un onorabil loc 4.

Delegația României pentru Mondialele de la Guimaraes a fost formată din gimnaștii Dacian Barna, Gabriel Bocșer, Mihai Popa, Marian Broței, Andreea Bogati, Ioana Darie, Mădălina Cioveie, Denisa Ganea, Isabela Dumitrașcu, Flavia Sentea, Sandra Dincă, Steliana Stoenescu și Cristina Nedelcu. Sportivii au fost însoțiți de Cristina Dulgheroiu (antrenor), Alina Drăgan (arbitru), Cristiana Spînu (arbitru), Carmencita Constantin (șef de delegație) și Maria Fumea (membru al Comitetului Tehnic).

 

sursa: romgym.ro

Alte știri din Gimnastică