Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Gimnastică
powered by Artimex
CE: Delegația României se întoarce fără medalieMihaela Bobar / SportPictures.eu
14 Apr 2019

CE: Delegația României se întoarce fără medalie

Astăzi s-au încheiat la Szczecin, în Polonia, Campionatele Europene individuale de gimnastică artistică, ediție la care România nu a reușit să obțină vreo medalie.

Cu rezultate mai mult decât modeste la masculin, delegația tricoloră a sperat ca prin Denisa Golgotă să prindă o medalie într-una dintre cele trei finale pe aparate. După ce a ratat ieri finala de la sărituri, pe care a încheiat-o pe locul 6, gimnasta legitimată la clubul hunedorean CNS Cetate Deva în vârstă de 17 ani a evoluat a șaptea în finala de la bârnă și s-a clasat pe locul 5 cu 12,166 puncte. Podiumul a fost ocupat de Alice Kinsella (Marea Britanie) cu 13,566 puncte, Melanie De Jesus Dos Santos (Franța) cu 13,466 puncte și Lorette Charpy (Franța) cu 12,900 puncte.

În finala de la sol, Denisa a intrat ultima în concurs și o depășire a spațiului tehnic a împiedicat-o să intre în posesia unei medalii. Cu 13,366 puncte ea a terminat pe locul 4 la numai o zecime în urma rusoaicei Angelina Melnikova, 13,466 puncte. Aurul a fost obținut de franțuzoaica Melanie De Jesus Dos Santos cu 13,833 puncte, iar argintul l-a obținut olandeza Eythora Thorsdottir cu 13,666 puncte.

Așadar, pentru prima dată după 52 de ani delegația României revine în țară fără o medalie în bagaje.

Alte știri din Gimnastică