Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Gimnastică
powered by Artimex
Rezultate la Campionatele Naționale de gimnastică ritmicăAndreea Alexandru / Mediafax Foto
08 Oct 2016

Rezultate la Campionatele Naționale de gimnastică ritmică

La Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din București se desfășoară, în aceste zile, Campionatele Naționale de gimnastică ritmică pentru senioare și junioare.Până acum s-au desfășurat proba pe echipe și concursul de individual compus.

La junioare pe echipe a câștigat CSM Arad, urmată de CSM Ploiești și LPS Baia Mare. Competiția echipelor de senioare a fost câștigată de CSS Anghel Saligny Iași, urmată pe podium de CSM Arad și LPS Szász Adalbert Tg. Mureș.

La individual compus junioare, campioană națională este Sonia Ichim de la CSM Arad. Pe podium au mai urcat două gimnaste de la Olimpia București, Alice David și Denisa Mailat.

La senioare, individual compusul a fost câștigat de Ana Luiza Filiorianu, legitimată la CS Olimpia București, care a reprezentat România la Jocurile Olimpice în această vară. Medaliile de argint și bronz au fost cucerite de Andreea Verdeș de la CSS Anghel Saligny Iași, respectiv Alexandra Bock, de la CSM Arad.

Mâine vor avea loc finalele la cele patru obiecte (minge, cerc, panglică și măciuci) la junioare și la senioare. 

Alte știri din Gimnastică