Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Stejarii joacă pentru evitarea ultimului loc la MoscovaSportPictures.eu
29 Iun 2014

Stejarii joacă pentru evitarea ultimului loc la Moscova

Echipa naţională masculină de rugby 7 a României a pierdut meciul de azi, desfăşurat la Moscova, în compania Italiei. Stejarii au fost învinşi cu scorul de 24-5 în semifinalele turneului de clasificare pentru locurile 9-12. Rugbyştii noştri vor evolua astfel de la ora 19.00, în compania Germaniei, pentru evitarea ultimului loc.

Turneul care se desfăşoară în Capitala rusă face parte din circuitul Grand Prix Series - Campionatul European. Regulamentul prevede acumularea de puncte după fiecare turneu, în funcţie de clasarea finală. În prima reuniune, desfăşurată la Lyon, în Franţa, formaţia noastră s-a situat pe ultima poziţie şi astfel a adunat un singur punct în ierarhie. Indiferent de rezultatul cu Gerrmania, la general vom rămâne ultimii, deoarece nemţii au fost pe locul 10 în turneul francez şi au fost răsplătiţi cu 3 puncte. Locul 11, maximum la ce mai pot spera acum băieţii noştri, este bonificat cu două puncte. 

Alte știri din Rugby