Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Romanian Wolves participă în Rugby Europe Super Cup
29 Sep 2023

Romanian Wolves participă în Rugby Europe Super Cup

Sezonul 2023 al Rugby Europe Super Cup debutează în luna noiembrie, competiția urmând a se desfășura pe perioada a două luni, meciurile din grupe având loc în noiembrie, iar semifinalele și finalele fiind programate pentru luna decembrie.

„Anul în care se desfășoară Cupa Mondială este mereu dificil din punct de vedere competițional, iar 2023 pare a fi chiar mai greu de armonizat, pentru că programează simultan mai multe competiții. Întrucât considerăm esențială participarea în Super Cup pentru evoluția jucătorilor și acumularea a cât mai multă experiență internațională, după ce am cântărit toate opțiunile, am decis să sprijinim o formație compusă cu precădere din jucători de la CSM Știința Baia Mare, pentru a asigura continuitatea prezenței noastre în competiție, sperând ca această oportunitate să fie una de bun augur pentru toți cei implicați.”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

Lupii se află în Grupa B alături de Bohemia Rugby Warriors (Cehia), echipă nou înscrisă în competiție, Brussels Devils (Belgia) și Delta (Țările de Jos).

Partida de debut în Rugby Europe Super Cup 2023 este programată duminică, 5 noiembrie, la Baia Mare, pe Arena Zimbrilor, de la ora 13:00, ora României, împotriva Selecționatei din Cehia. Celelalte două partide din grupă vor avea loc în deplasare.

În Grupa A se află campioana competiției, Black Lion (Georgia), vicecampioana Tel Aviv Heat (Israel), Lusitanos (Portugalia) și Castilla Y Leon Iberians (Spania).

 

Program competițional:
Etapa I
4-5 noiembrie

Grupa A
Black Lion – Castilla y Leon Iberians
Lusitanos – Tel Aviv Heat
Grupa B
Romanian Wolves – Bohemia Rugby Warriors
Brussels Devils – Delta

Etapa a II-a
11-12 noiembrie

Grupa A
Castilla y Leon – Tel Aviv Heat
Lusitanos – Black Lion
Grupa B
Delta – Romanian Wolves
Bohemia Rugby Warriors – Brussels Devils

Etapa a III-a
18-19 noiembrie

Grupa A
Tel Aviv Heat – Black Lion
Castilla y Leon Iberians – Lusitanos

Grupa B
Brussels Devils – Romanian Wolves
Bohemia Rugby Warriors – Delta

Semi-finale
2-3 decembrie

Finale
16-17 decembrie

 

sursa: rugbyromania.ro

Alte știri din Rugby