Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Cupa României: CSM București a realizat scorul primei etapeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Nov 2017

Cupa României: CSM București a realizat scorul primei etape

Stadionul Olimpia a găzduit partida dintre CSM București și Politehnica Iași contând pentru etapa de debut a calificărilor în semifinale din cadrul Cupei Romaniei ediția 2017-2018. După o primă repriză în care tigrii au condus cu 10-3, aceștia s-au desprins dupa pauză, rezultatul de 55-3 fiind cea mai mare diferență de scor a acestei runde.

In minutul 4 Sioeli Lama a deschis scorul, asa cum o facuse si cu o saptamana in urma la Iasi, insa rezultatul de 5-0 avea sa se mentina pana la jumatatea primei reprize cand Adrian Rusu a concretizat o lovitura de pedeapsa. Au urmat trei eliminari temporare, Iulian Hartig si Kamil Sobota, respectiv Alex Moa fiind trimisi pe banca pedepselor pentru zece minute. Cu un minut inainte de pauza Makefu Tongia a marcat a doua incercare pentru CSM Bucuresti si astfel cele doua echipa au intrat la cabine cu rezultatul de 10-3 in favoarea tigrilor.

Dupa reluare, Hinckley Vaovasa a batut defensiva iesenilor iar acesta incercare avea sa deschida drumul catre un succes consistent al elevilor lui Eugen Apjok. In minutul 52, Makefu Tongia si-a trecut in cont dubla personala, pentru ca intr-un interval scurt sa finalizeze a treia oara in terenul de tinta al vizitatorilor. Si Sioeli Lama a realizat dubla, dupa care Paul Petucher s-a aflat la finalizare desi bucurestenii se aflau in inferioritate numerica, Paula Kinikinilau vazand cartonasul galben. A venit si randul lui Bogdan Formagiu sa fie eliminat temporar, in ultimele zece minute CSM Bucuresti mai reusind alte doua incercari prin Kamil Sobota si Ionut Niacsu care au stabilit scorul final.

In etapa a II-a, CSM Bucuresti va evolua pe terenul Universitatii Cluj iar Politehnica Iasi va primi vizita celor de la Steaua Bucuresti.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby