Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
CS Năvodari revine în fruntea DNSAlexandru Dobre / Mediafax Foto
06 Nov 2017

CS Năvodari revine în fruntea DNS

În Divizia Naționala de Seniori s-au disputat partidele din etapa a VI-a iar performera rundei a fost ACS Tomitanii care a obținut singurul punct bonus ofensiv chiar pe terenul Științei Petroșani, în timp ce CS Năvodari s-a impus la mare luptă în deplasare, la Galați și astfel a trecut pe prima poziție a clasamentului.

Stiinta Petrosani a primit vizita celor de la ACS Tomitanii intr-o partida pe care elevii lui Cristian Cojocaru au castigat-o, jocul lor  dovedindu-se superior celui facut de gazde. La pauza, echipa de la malul marii avea un avantaj de 14-3 pentru ca la final sa castige cu 26-15, raportul eseurilor fiind favorabil invingatorilor, 4-2. Dragos Lucan si Marian Nastasiei, respectiv Cristi Boboc dubla, Alexandru Alexe si Adrian Paraleste au fost autorii eseurilor partidei.

Pe stadionul Municipal s-au aflat fata in fata RCM Galati si CS Navodari, trupa de malul marii incepand in forta cu un eseu marcat de Onal Agiacai. Galatenii au revenit prin reusita lui Mihai Gheorghies si chiar au condus cu punctele semnate de Gabriel Partenie din  lovitura de pedeapsa, respectiv dropgol. Nicu Ignea avea sa stabileasca invingatoarea din doua tentative de tinta, CS Navodari gratie succesului cu 14-11 revenind in fruntea clasamentului.

Cu 26 de puncte marcate dintr-un total de 31, Laurentiu Andrei a decis soarta partidei dintre RC Barlad si Gloria Buzau, rezultat final 31-25 in favoarea trupei conduse de Ioan Harnagea. Raportul eseurilor a fost de 3-3, Andrei Laurentiu dubla si Danut Botezatu pentru barladeni, Madalin Baraulea dubla si Florin Iordan in contul Gloriei, din fata butului eficienta lui Laurentiu Andrei spunandu-si cuvantul.

CSU AV Arad a obtinut primul succes stagional, 21-19 in partida cu CSM Bucovina Suceava, disputata pe stadionul din Sanicolau. Desi suceveni au marcat trei eseuri, autori Adrain Varvaroi, Dumitru Stefaroi si Andrei Portariu iar aradeni doua prin Marian Grindei si Raul Petrovay au contat la final tentativele de tinte concretizate de George Szucs.

Urmatoarea etapa va avea loc pe 11 si 12 noiembrie dupa urmatorul program:
11.11.2017-ACS Tomitanii-CSU AV Arad
11.11.2017-SCM Gloria Buzau-Stiinta Petrosani
11.11.2017-CS Navodari-RC Barlad
12.11.2017-CSM Bucovina Suceava-RCM Galati

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby