Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi extreme
Red Bull Flugtag aterizează pe 17 septembrie în București, pe insula Lacul Morii
18 Aug 2023

Red Bull Flugtag aterizează pe 17 septembrie în București, pe insula Lacul Morii

Pe 17 septembrie, cei mai ingenioși piloți și aparatele lor de zbor trăsnite sunt așteptați să planeze deasupra Lacului Morii, la Red Bull Flugtag. Spațiul va fi complet transformat pentru a celebra Ziua Zborului și pentru a oferi publicului experiența perfectă a celui mai neconvențional eveniment.

40 de echipe dintre cele 150 înscrise au primit undă verde pentru a participa în cea mai trăsnită competiție. Cu schițele aparatelor de zbor puse la punct, cu o echipă puternică gata să transforme visul în realitate și cu nume creative care să le poarte noroc, concurenții sunt pregătiți să-și șlefuiască proiectul și să pună la punct ultimele detalii. Cursa spre pista de decolare a început!

Participanții vor veni în septembrie la București din toată țara. Din Mangalia și Iași, din Timișoara și Galați, din Brașov și Oltenița, Lacul Morii, locul în care va avea loc evenimentul, îi așteaptă pe toți piloții de ocazie să cucerească orizonturile și apoi, inevitabil, să intre la apă.

Tot pe Lacul Morii, înainte de Marea Decolare din Ziua Zborului, toate aparatele pot fi admirate la Muzeul Aparatelor de Zbor, care va fi deschis pentru spectatori pe 16 septembrie. Acolo va putea fi văzută îndeaproape și admirată măiestria constructorilor.

Toate detaliile despre Red Bull Flugtag sunt disponibile pe www.redbull.ro/flugtag.

Alte știri din Sporturi extreme