Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi extreme
Începe „Cupa Marius Ivașcu– Ediția a VI-a“ la parașutismTNT Brothers
18 Sep 2019

Începe „Cupa Marius Ivașcu– Ediția a VI-a“ la parașutism

Începe „Cupa Marius Ivașcu – Ediția a VI-a“, unde cei mai buni parașutiști din România se întâlnesc pe 28 și 29 septembrie la centrul de parașutism TNT Brothers de la Clinceni. Aceștia își vor dovedi priceperea la aterizarea cu precizie. Probele constau în 3 salturi în cădere liberă de la 4000 m, cu o viteză de 200 km/h și aterizare în punct fix. Pentru a realiza aceste aterizări cu foarte mare precizie, participanții se antrenează intens pe o perioadă lungă de timp.

În cadrul evenimentului sunt așteptați toți iubitorii de adrenalină care își doresc să facă un salt în tandem alături de cei mai buni parașutisti din Romania, dar și cei care vor să fie martorii unui spectacol aerian impresionant.

Special pentru această competiție, arbitrarea este realizată de instructor și Safety & Training Adviser TNT Brothers Alina Sime, dar și de Dragos Boeru, unul dintre fondatorii TNT Brothers.

„Ne bucurăm să anuntam că disciplina de aterizare sportivă de precizie a evoluat tot mai mult în ultimii ani în România, Alex Nicolau, unul dintre instructorii TNT Brothers, fiind chiar campion mondial la juniori”.

Evenimentul „Cupa Marius Ivașcu“, organizat de Asociația Sportivă TNT Brothers, aflat la a 6-a ediție, se adresează tuturor parașutiștilor care îndeplinesc următoarele condiții: minimum licență de parasutism (categoria standard) sau licență de parasutism si minimum 500 salturi (categoria masters). Este important de menționat faptul că nu se acceptă parașute specifice preciziei aterizarii (Parafoil, Zero, Clasic, etc.).

Anul acesta, parașutiștii români vor încerca să realizeze câte trei aterizări într-un anumit punct (de exemplu pe o monedă), în cădere liberă de la 4000 m, cu o viteză de 200 km/h.


Despre program

Evenimentul are loc pe 28 și 29 septembrie, începând cu orele 9.00, iar premierea are loc în cea de a doua zi.

Evenimentul „Cupa Marius Ivașcu“, este gândit astfel încât să descopere și premieze parașutiștii români care fac cele mai spectaculoase aterizări într-un punct fix, dar și să promoveze acest sport în rândul publicului larg. Sunt așteptați toti iubitorii de spectacol în aer, dar și cei care vor să realizeze salturi în tandem.


Cine poate sări cu paraşuta?

Orice persoană cu licență de parașutism. Pentru a te înscrie este nevoie doar de un email la office@tnt-brothers.ro sau poți face înscrierea direct pe pagina evenimentului: https://www.tnt-brothers.ro/dropzone/evenimente-tnt-brothers/concurs/cupa-marius-ivascu

Cât costă înscrierea la concurs?

Pentru a te înscrie la concurs este necesară achitarea unei taxe de 300 lei (100 ron/salt include echipament, dar nu include și pliaj).

Unde poţi sări?

Centrul de parașutism TNT Brothers, pe aerodromul Clinceni. Comuna Clinceni (judeţul Ilfov) este situată la vest de București, la 16 km distanță, pe DN 6, șoseaua București-Alexandria. Vezi Aerodromul Clinceni pe harta.

Când poţi sări?

În fiecare weekend, începând de vineri până duminică, de la ora 09:00 până la apus.

Mai multe informaţii: www.tnt-brothers.ro sau telefon 0371 100 200 / 0371 100 300


 

Despre Asociația Club Sportiv TNT Brothers

TNT Brothers este o asociație sportivă înființată în 2010, pentru a promova salturile cu parașuta și pentru a schimba percepția acestui sport în România. În 9 sezoane de activitate (2010-2018), TNT Brothers a devenit unul dintre cele mai importante centre de parașutism din Europa Centrală și de Sud-Est, atrăgând parașutiști cu experiență sau amatori din peste 20 de țări. La asociația de parașutism TNT Brothers s-au realizat aproximativ 80.000 de salturi, dintre care 12.000 salturi în tandem, pentru amatori.

În cadrul activităților de salt cu paraşuta, prioritatea este desfășurarea salturilor într-un mod sigur, respectând cele mai înalte standarde de siguranță din domeniu. Astfel, centrul de paraşutism TNT Brothers este afiliat U.S. Parachute Association, una dintre cele mai importante organizații în domeniu, care impune standardele de siguranță, certifică instructori și realizează programe de training pentru studenți ai sportului, lucrând continuu la îmbunătățirea siguranței acestuia. Urmând aceste standarde, toți participanții la salturile cu paraşuta dețin licențe de parașutism recunoscute la nivel internațional, în termen de valabilitate. De asemenea, echipamentele sportive sunt certificate conform prevederilor legale în vigoare și sunt verificate periodic conform instrucțiunilor specifice ale producătorilor și respectând cele mai înalte standarde de siguranță.

Asociația Club Sportiv TNT Brothers oferă salturi cu parașuta cu instructori profesioniști pentru amatori, precum și cursuri de iniţiere şi licenţiere în parașutism, conform metodei AFF - Accelerated Free Fall, cea mai rapidă, intensivă şi sigură metodă de iniţiere în paraşutism. Instructorii TNT Brothers oferă, de asemenea, cursuri avansate pentru zborul pe burtă, free fly şi pilotarea paraşutei.

www.tnt-brothers.ro

https://www.facebook.com/tntbrothers

Alte știri din Sporturi extreme