Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD NTT: Români pe tablourile principaleStefan Constantin / SportPictures.eu
17 Apr 2016

BRD NTT: Români pe tablourile principale

Sâmbătă au fost trase la sorți tablourile principale de simplu și de dublu ale BRD Năstase Țiriac Trophy 2016, în care sunt implicați șase jucători români. Doi dintre ei, Adrian Ungur și Marius Copil, ambii posesori de wild-card, participă în proba de simplu unde au parte de meciuri interesante în primul tur.

Piteșteanul Adrian Ungur, locul 168 ATP, va da piept cu al șaselea favorit al tabloului, argentinianul clasat pe locul 47 ATP Guido Pella, în timp ce arădeanul Marius Copil, locul 183 ATP, îl va avea ca adversar pe bosniacul Damir Dzumhur, locul 99 ATP. În proba de dublu cei doi vor face din nou pereche în încercarea de a-și apăra titlul și vor încerca să facă primul pas în tentativa lor în meciul contra experimentatei perechi Chris Guccione (Australia) / Andre Sa (Brazilia).

La fel ca și Ungur/Copil, dublul Victor Vlad Cornea și Victor Hănescu beneficiază de un wild-card și au parte de o întâlnire dificilă în primul tur contra favoriților numărul 2, americanii Eric Butorac și Scott Lipsky.

Marii favoriți ai tabloului și ai publicului, reuniți pentru prima dată pentru un turneu ATP, sunt Florin Mergea și Horia Tecău. După un debut de sezon mai ezitant alături de partenerii lor din circuit, Florin și Horia au decis ca Bucureștiul să fie un prim pas în pregătirea turneului olimpic de la Rio și îi vor întâlni în primul tur pe neozeelandezii Marcus Daniell și Artem Sitak.

Alte știri din Tenis de câmp