Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Popice / Bowling
O primă medalie pentru România la Campionatele MondialeMediafax Foto
18 Mai 2016

O primă medalie pentru România la Campionatele Mondiale

O delegație numeroasă a României participă, în aceste zile, la Campionatele Mondiale de popice organizate la Novigrad, în Croația.

Primii care au intrat pe piste au fost cadeții, sub 18 ani. În probele individuale, reprezentanții noștri nu au reușit calificarea în finale. Elena Vișan s-a situat pe locul 9, cu 514 puncte, la un singur popic doborât de octetul finalist, în timp ce la băieți Ștefan Lincu a terminat pe poziția a zecea, cu un total de 549 de puncte.

La perechi, Ștefan Lincu și Elena Vișan au realizat împreună un total de 1157 de puncte, care le-a permis urcarea pe podium, pe poziția a treia. Lotul nostru de cadeți este antrenat de către Remus Antimirescu.

După această primă medalie, vom avea emoții pentru popicarii care ne reprezintă la Campionatele Mondiale de juniori U23, masculin și feminin, urmând ca ultimii să intre în concurs seniorii, săptămâna viitoare.

Alte știri din Popice / Bowling