Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Badminton
Rezultatele Campionatelor Internaționale de junioriSebastian Tataru / Mediafax Foto
28 Aug 2016

Rezultatele Campionatelor Internaționale de juniori

La Timișoara, în Sala Constantin Jude, au avut loc în acest week-end întrecerile ediției a doua a Campionatelor Internaționale de badminton ale României.

Slovenul Miha Ivanic, favorit principal, l-a învins în finala de simplu masculin pe cehul Petr Beran. Cel mai bun rezultat românesc pe acest tablou a fost sfertul de finală atins de Collins Filimon, cap de serie numărul doi al concursului.

Unguroaica Réka Madarasz este campioană la simplu feminin, după victoria în ultimul act contra lui Leonice Huet, din Franța. Ioana Grecea a fost cea mai bună reprezentantă a noastră, ajungând în sferturile de finală.

Eloy Adam și Sami Corvee au câștigat finala franțuzească de la dublu masculin, împotriva conaționalilor Maxime Briot și Fabien Delrue. Florentin Gîscă și Mihai Grosu au ajuns până în optimile de finală.

Nika Arih și Petra Polanic, din Slovenia, sunt campioane la dublu feminin, în finală impunându-se contra cuplului Elma Cizelj/Nastja Stovanje, din Serbia. România a cucerit o medalie de bronz grație tandemului alcătuit din Maria Duțu și Ioana Grecea, care au ajuns până în semifinale.

La dublu mixt au câștigat principalii favoriți, Pawerl Smilowski și Magdalena Swyerczinsky, din Polonia, după un ultim act contra slovenilor Miha Ivanic și Nika Aric. Două echipe românești au reușit să ajungă în turul al doilea al competiției.

Alte știri din Badminton