Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Badminton
Finala Campionatului Național de Badminton
03 Dec 2013

Finala Campionatului Național de Badminton, Timișoara 2013

Weekendul trecut a avut loc la Timișoara, în sala BanuSport, Campionatul Național de badminton, cu participarea în premieră a veteranilor și amatorilor, pe lângă seniori.

Finala de simplu masculin a fost câștigată de timișoreanul Marius Corciuc, care s-a impus în două seturi, 21-12 și 21-6, în fața lui Daniel Cojocaru.

La simplu feminin a câștigat tot o timișoareancă, Andra Olariu, care a trecut în trei seturi de Magda Lozniceriu, scor pe seturi 17-21, 21-9, 21-16.

În finala de dublu masculin, Marius Corciuc și Gheorghe Constantinescu au pierdut cu 21-18, 21-18 finala cu Robert Ciobotaru și Daniel Cojocaru.

Finala de dublu fete a fost câștigată de perechea Alexandra Milon - Florentina Constantinescu la scorul de 21-13, 21-19 contra perechii Miruna Nițu - Cătălina Simionescu.

La dublu mixt, Marius Corciuc a ajuns din nou în finală, cu Magda Lozniceriu, dar cei doi au pierdut cu 21-9, 21-19 meciul cu Robert Ciobotaru și Florentina Constantinescu .

Alte știri din Badminton