Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Despre Sport Clasic

SPORTCLASIC. RO reprezintă o viziune tradițională a știrilor de sport, viziune tratată în maniera modernă, este un site al știrilor sportive “la cald”, un site al tuturor sporturilor din România.

Prin formula “viziune tradițională” înțelegem acea știre clasică din sport, concisă, la obiect, fără înflorituri și, mai ales, fără ceea ce dăunează azi cel mai mult presei în general, tabloidizarea, fuga după senzațional, "știri inventate", zvonuri absurde, cancan-ul, bârfă, în fond, scandalul cu orice preț!

Din start ne delimităm de astfel de practici care diminuează calitatea și mesajul conținutului, SPORTCLASIC.RO punând accent doar pe calitatea și promptitudinea informației.

Echipa noastra pleacă la drum cu mult optimism și în spate cu experiențe jurnalistice acumulate în ani, mulți ani de presă scrisă și online, activitate în agenții de presă cu flux de știri 24 din 24, activitate de marketing și publicitate la cel mai înalt nivel din România.

Pasionații de sport vor găsi pe acest site știri cu rezultate la zi din competițiile sportive de la noi sau de afară, unde sunt angrenați sportivi români, clasamente, programe, avancronici, recomandări.

Sporturile de echipă, vor avea o pondere însemnată, fotbalul tăindu-și partea leului, popularitatea și audiențele lui impunând acest lucru prea bine știut.

Performanțele din sporturile individuale vor fi tratate și ele cu același maxim interes.

Se vor regăsi aici și rezultate din sporturile, să zicem, cu vizibilitate mai redusă, ca oina, modelism sau yachting.

Pe lângă știrile însoțite și de scurte comentarii, vom avea zilnic și rubrici bine personalizate, ca interviul săptămânii, sondaje, pariuri, rubrica de business sau cea de legende, toate întregind conceptual de CLASIC. Încă un amănunt important! Pe site-ul nostru nu veți fi agasați de reclame, nu trebuie să dați zeci de clickuri pentru a citi o știre. Vă așteptăm cu drag și nu ezitați să vă exprimați opiniile pe mail, la contact@sportclasic.ro.