Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Stuttgart: Halep, victorie en-fanfareZUMA Wire/HEPTA/SportPictures.eu
22 Apr 2021

WTA Stuttgart: Halep, victorie en-fanfare

După o lungă așteptare, Simona Halep a debutat în cele din urmă în această după-amiază la Porsche Tennis Grand Prix, turneu de categoria WTA500 cu premii totale în valoare de 565.530 USD.

Cap de serie numărul 2 pe tabloul de 32 de jucătoare, constănțeanca a intrat în concurs direct în turul secund, cel al optimilor de finală, în care a întâlnit-o pe Marketa Vondrousova (20 WTA). Cehoaica avea două victorii în fața Simonei, ambele în 2019, la Indian Wells și Roma, așa încât dorința de revanșă a compatrioatei noastre era la aceleași cote cu dorința de a debuta pe zgură, iar rezultatul a fost imediat vizibil. Un meci de mai puțin de o oră, mai exact 56 de minute în care Simona s-a impus cu 6-1, 6-3, cu doar 8 puncte cedate (din care o dublă greșeală) în cele 8 ghemuri de serviciu și un raport al loviturilor câștigătoare și greșelilor neforțate de 22/13 este o imagine sintetică a jocului exact, solid prestat de campioana noastră.

Simona se află la o singură victorie distanță de cele mai bune performanțe ale sale la Stuttgart, semifinalele disputate în 2015 și 2017. Pentru a ajunge acolo, însă, ea va trebui să o învingă în sferturile de finală pe Ekaterina Alexandrova (Rusia, 34 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp