Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Stuttgart: Eliminări în ambele probeMustafa Yalcin / Anadolu Agency / Hepta / Sport Pictures
24 Apr 2021

WTA Stuttgart: Eliminări în ambele probe

Semifinală de uitat pentru Simona Halep la Porsche Tennis Grand Prix, turneu de categoria WTA500 cu premii totale în valoare de 565.530 USD, în fața unei jucătoare care excelează la capitolul fizic, cu lovituri ca din tun atât pe forehand, cât și pe rever.

Aryna Sabalenka (7 WTA) a tranșat victoria în numai 66 de minute cu scorul de 6-3, 6-2. Jucătoarea din Belarus a speculat și problemele la serviciu ale constănțencei, cauzate de durerile de la umărul drept. Simona părăsește turneul cu un cec în valoare de 26.130 EUR și 185 de puncte de clasament.

Cu mai multă luptă a fost eliminată din semifinalele probei de dublu Raluca Olaru și ucraineanca Nadiia Kichenok. În partida în care au disputat-o împotriva principalelor favorite, perechea americană Desirae Krawczyk/Bethanie Mattek-Sands, cele două au cedat cu 5-7, 6-4, 6-10 și vor împărți un cec în valoare de 8.064 EUR, primind fiecare câte 185 de puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp