Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Strasbourg: Cîrstea cedează în finalăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Mai 2021

WTA Strasbourg: Cîrstea cedează în finală

Parcursul Soranei Cîrstea la Internationaux de Strasbourg, turneu de categoria WTA250 cu premii totale în valoare de 235.238 USD, s-a încheiat astăzi în finala probei de simplu. Cea de-a doua finală a sezonului pentru compatrioata noastră nu s-a încheiat la fel de fericit precum cea de la Istanbul, târgovișteanca clasată pe locul 61 WTA fiind învinsă în două seturi de favorita numărul 5, cehoaica Barbora Krejcikova (38 WTA).

Partida întinsă pe durata a 99 de minute s-a încheiat cu succesul cehoaicei cu 6-3, 6-3, compatrioata noastră fiind foarte aproape de o revenire importantă în setul inaugural. Condusă cu 4-0 și 5-1, Sorana a avut două mingi de 5-4, dar trei puncte pierdute consecutiv i-au adus adversarei sale primul set. Partea a doua a meciului a început cu 5 break-uri în 6 ghemuri, singurul hold fiind reușit de Krejcikova în ghemul 3. Tot ea a rupt seria ghemurilor câștigate pe serviciul advers și s-a distanțat la 5-2, Sorana a replicat cu un ghem alb, dar cehoaica a închis partida tot cu un ghem închis la zero.

Statutul de finalistă îi aduce Soranei un cec în valoare de 13.224 EUR și o zestre importantă de 180 de puncte de clasament ce o propulsează 8 locuri în ierarhia WTA până pe 53.

Alte știri din Tenis de câmp