Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Monastir: Speranțele merg spre proba de dubluFlaviu Buboi / SportPictures.eu
04 Oct 2022

WTA Monastir: Speranțele merg spre proba de dublu

Româncele nu au avut un parcurs prea lung pe tabloul de simplu al Jasmin Open Monastir, turneu WTA250 cu premii totale în valoare de 251.750 USD ce se desfășoară în localitatea tunisiană Monastir.

După ce ieri Jaqueline Cristian (82 WTA) a fost învinsă în numai 56 de minute cu scorul de 6-1, 6-1 de favorita numărul 5, belgianca Elise Mertens (42 WTA), astăzi a fost rândul Gabrielei Ruse să părăsească competiția în primul tur. Compatrioata noastră clasată pe locul 104 WTA a fost eliminată de rusoaica Evgeniya Rodina, o jucătoare în vârstă de 33 de ani ce a revenit în teren după aproape 3 ani de pauză și ocupă locul 556 WTA. Scorul stabilit după o oră și 18 minute a fost 6-1, 6-3 în favoarea rusoaicei.

Atât Jaqueline, cât și Gabriela vor evolua și în proba de dublu. Prima va face pereche cu franțuzoaica Diane Parry și va juca în primul tur contra perechii cap de serie numărul 3 formată din Kaitlyn Christian (SUA) și Lidziya Marozava (Belarus), în timp ce cea de-a doua este calificată direct în sferturile de finală alături de Viktoria Kuzmova (Slovacia) după anunțul de retragere făcut de perechea Laura Pigossi (Brazilia)/Moyuka Uchijima (Japonia). Aici, Gabriela și Viktoria, care alcătuiesc perechea cap de serie numărul 4, vor juca împutriva dublului Emily Appleton (Marea Britanie)/Quinn Gleason (SUA).

Alte știri din Tenis de câmp