Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Revenire spectaculoasă a Simonei HalepZUMA Wire/HEPTA/SportPictures.eu
26 Mar 2021

WTA Miami: Revenire spectaculoasă a Simonei Halep

Simona Halep a debutat noaptea trecută pe tabloul principal de simplu al Miami Open, turneu WTA1000 cu premii totale în valoare de 3.260.190 USD. Intrată în luptă direct în turul secund datorită statutului de cap de serie numărul 3, constănțeanca a trecut peste problemele date de umărul drept și a învins-o după un set decisiv câștigat la 0 pe Caroline Garcia, locul 51 WTA.

Franțuzoaica, care în runda inaugurală a depășit-o pe Mihaela Buzărnescu, a folosit din plin avantajul serviciului său și a încheiat primul set la 3 după 31 de minute și cu 4 ași la activ. Simona a fost nevoită să ceară intervenția fizioterapeutului și a încheiat primul act cu un raport al loviturilor direct câștigătoare și al greșelilor neforțate de 6/5 față de 9/8 prinse de statistică pentru adversara sa. Setul secund a început pozitiv pentru franțuzoaică, cu un break și un hold îndelung disputat, închise după 12 minute de joc. Constănțeanca a echilibrat tabela în ghemul 6 și a trecut apoi în avantaj pe serviciu, Garcia a replicat pe propria lansare, după care totul s-a rupt pentru ea. A urmat o serie de opt ghemuri consecutiv câștigate de Simona, dezlănțuită practic și pe fondul scăderii nivelului la serviciu al adversarei. Compatrioata noastră a reușit să-și facă planul de joc în majoritatea punctelor și după o oră și 48 de minute de la primul serviciu a încheiat victorioasă cu 3-6, 6-4, 6-0.

În turul al treilea ea o va întâlni pe mai vechea ei cunoștință letona Anastasija Sevastova, locul 57 WTA, în fața căreia are un palmares de 6-3, ultimile 5 întâlniri disputate din 2016 încoace fiind adjudecate în minim de seturi de constănțeancă.

În această seară, în jurul orei 21:30, Sorana Cîrstea va evolua tot în turul secund al competiției împotriva estoniencei Anett Kontaveit (24 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp