Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Cîrstea pierde la mare luptă în fața KvitoveiMarian Burlacu / SportPictures.eu
01 Apr 2023

WTA Miami: Cîrstea pierde la mare luptă în fața Kvitovei

Sorana Cîrstea (74 WTA) se oprește în semifinalele probei de simplu ale Miami Open, turneu WTA1000 cu premii totale în valoare de 8.800.000 USD. Marșul târgoviștencei până în penultimul act al competiției s-a derulat fără set cedat în cele cinci partide disputate, însă vineri seară ea nu a mai putut menține un ritm de joc la fel de bun.

În fața loviturilor puternice, de multe ori la limita tușelor, trimise de cehoaica Petra Kvitova (12 WTA), Sorana și-a pierdut din coerența exprimării pe teren și în cele din urmă s-a recunoscut învinsă cu scorul de 7-5, 6-4. Compatrioata noastră părăsește competiția cu un cec în valoare de 352.635 USD și 390 de puncte ce îi asigură revenirea în top 50.

Începând de luni ea se va poziționa pe locul 41 și va deveni a doua cea mai bine clasată româncă după Irina Begu (38 WTA), iar în clasamentul WTA Race urcă până pe locul 16.

Alte știri din Tenis de câmp