Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Doha: Niculescu, finalistă în proba de dubluAlexandru Dobre / Mediafax Foto
04 Mar 2021

WTA Doha: Niculescu, finalistă în proba de dublu

Monica Niculescu continuă să facă performanță în proba sa favorită, cea de dublu, și se califică în finala probei din cadrul Qatar Total Open 2021, turneu de categoria WTA500 cu premii totale de 565.530 USD ce se dispută la Doha. După ce ieri au dispus în sferturile de finală cu 6-3, 6-4 de dublul format din nemțoaica Laura Siegemund și rusoaica Elena Vesnina, Monica și letona Jelena Ostapenko au provocat surpriza și au trecut astăzi în semifinalele competiției de principalele favorite ale tabloului, cehoaicele Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova.

După ce au pierdut primul set la 2, Monica și Jelena erau conduse cu 2-1 cu break în actul secund și au revenit spectaculos pentru a-și adjudeca setul și a intra în super-tiebreak. Aici s-a câștigat majoritar contra serviciului, dar important este că la 9-8 Jelena a reușit un as ce le-a adus calificarea în finală.

După o oră și 18 minute, Monica și Jelena s-au impus, așadar, cu 2-6, 6-3, 10-8 și în ultimul act le vor întâlni pe favoritele numărul 2, americanca Nicole Melichar și olandeza Demi Schuurs, în lupta pentru marele premiu de 470 de puncte de clasament și cecul comun în valoare de 25.230 USD.

Alte știri din Tenis de câmp